Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάνος Καμμένος: «Αυτός ο γ@@@νος ο καρκίνος…» - Πέθανε ο σκύλος του (photo)

Θρήνος για τον πρώην υπουργό

17 Ιουνίου 2020 17:55
Πάνος Καμμένος: «Αυτός ο γ@@@νος ο καρκίνος…» - Πέθανε ο σκύλος του (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος, με μία του ανάρτηση στο Twitter έκανε γνωστό ότι ο αγαπημένος του σκύλος, Carlos, έφυγε από τη ζωή. Ενώ, στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω είχε βρεθεί καλεσμένος ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Πάνος Καμμένος, αφού μοιράστηκε μία φωτογραφία του σκύλου του, θέλησε να γράψει: «Γεια σου Carlo μου ο γ@@@@ος ο καρκίνος μας παίρνει ότι αγαπάμε…».

Αγνώριστος στη νέα του εμφάνιση ο Πάνος Καμμένος! (photo)

Έκπληξη προκαλεί η εμφάνιση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, καθώς θυμίζει «σκιά» του εαυτού του, έχοντας χάσει τα μισά και ίσως παραπάνω κιλά από τότε που ήταν υπουργός, με τον ίδιο στο παρελθόν να έχει χορέψει ένα από τα πιο μάγκικα ζεϊμπέκικα.

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίσθηκε σήμερα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΝ στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά και τράβηξε -όχι άδικα- τα φλας των φωτογράφων πάνω του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιο αδύνατος από ποτέ. Ιδιαίτερα αισθητή φαίνεται η αλλαγή, στη φωτογραφία δίπλα στον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

«Επί τεσσερισήμισι χρόνια...»: Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του! (Video)

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο ήταν η αφορμή να πάρει την απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά. Στο παρελθόν είχε χορέψει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία!

Ο Πάνος Καμμένος εξήγησε τον λόγο που έκανε αυτήν την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, με την κόρη του, Σάντρα, να μιλά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και να ενημερώνει για όσα συμβαίνουν

«Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου» ,σημείωσε με χιούμορ ο Πάνος Καμμένος.

«Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

«Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου», συμπλήρωσε .

«Επί τεσσερισήμισι χρόνια δεν κοιμήθηκα περισσότερες από δυο ώρες», αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share