Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του «ψευτογιατρού»-δολοφόνου

Δείτε το

17 Ιουνίου 2020 17:50
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του «ψευτογιατρού»-δολοφόνου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον «ψευτογιατρό», που φαίνεται πως οδήγησε στο θάνατο τρία άτομα από τις θεραπείες, που πρότεινε ο ίδιος, ενώ διέθετε, όπως θα μπορέσετε να δείτε στις φωτογραφίες, ένα πολυτελές σπίτι.

Όπως έγινε γνωστό, ο «γιατρός» είδε να του ασκείται ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Επιπροσθέτως, «συνεργός» του γιατρού φέρεται να είναι η σύζυγός του, μία γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.

Ο «μαϊμού» γιατρός μετά την άσκηση ποινικής δίωξης οδηγήθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, ζήτησε ωστόσο και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, αναμένεται άμεσα εισαγγελική διάταξη γνωστοποίησης των στοιχείων του.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο συλληφθείς δήλωνε ότι ονομάζεται Νίκος Κοντός, και υποστήριζε ότι μπορεί να γιατρέψει ανίατες ασθένειες κυρίως καρκίνο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ηλικίας 47 ετών, ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, για απάτες, ενώ φέρεται να είχε εξαπατήσει πολύ γνωστό επιχειρηματία, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το ιλιγγιώδες ποσό των 55 εκατ. ευρώ! Ο απατεώνας, που ευθύνεται, σύμφωνα με τη δικογραφία σε βάρος του, για τον θάνατο δύο παιδιών ηλικίας 14 και 16 ετών και ενός άνδρα 76 ετών, είχε εμφανισθεί ως… πράκτορας της CIA που θα μεσολαβούσε για επενδύσεις εκατομμυρίων στην Κίνα.

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται το θρίλερ στην κλινική «Ταξιάρχαι» - Ύποπτοι για κακούργημα μέλη της διοίκησης και γιατροί

Μέλη της Διοίκησης αλλά και γιατροί της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχαι» καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης κακουργηματικής πράξης, ενώπιον του εισαγγελέα που ερευνά το ενδεχόμενο παραβίασης των μέτρων πρόληψης για την διάδοση του κορωνοϊού.

Πέντε πρόσωπα θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα βάσει του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ποινή, για όποιον από πρόθεση παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει η αρμόδια, ακόμη και ισόβιας κάθειρξης στην περίπτωση που προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Με τα έως τώρα στοιχεία 13 ασθενείς που νοσηλεύονταν στην συγκεκριμένη κλινική στο Περιστέρι έχουν αποβιώσει λόγω της προσβολής τους από τον ιό. Με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει σήμερα, έναν ακόμη θάνατο, με τα θύματα να φτάνουν τα 185, αλλά και 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν τηρήθηκε το ιατρικό πρωτόκολλο και αν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης στην κλινική, στην οποία νοσηλεύονται κυρίως νεφροπαθείς ασθενείς, κατέθεσαν περισσότεροι από 25 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και στελέχη του ΕΟΔΥ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί από τους μάρτυρες έκαναν λόγο για ελλιπή μέτρα προστασίας.

Πάντως, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξηγήσεων ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα αποδώσει ποινικές ευθύνες σε βάρος υπόπτων ή όχι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share