Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηχητικό ντοκουμέντο: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στην εταιρεία ταξί μία ημέρα πριν από την επίθεση (Video)

Όλες οι εξελίξεις

16 Ιουνίου 2020 16:54
Ηχητικό ντοκουμέντο: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στην εταιρεία ταξί μία ημέρα πριν από την επίθεση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα ακόμη ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας, στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου. Επίσης, το φωτογραφικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει πως η 35χρονη stalker από την Αμφιλοχία παρακολουθούσε όλη την ζωή της 34χρονης Ιωάννας με όπλο την τεχνολογία.

Πρόκειται για ηχητικό ντοκουμέντο και συγκεκριμένα για το τηλεφώνημα που έκανε η 35χρονη κατηγορούμενη στην εταιρία ραδιοταξί, μία ημέρα πριν την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Η γυναίκα έκλεισε ραντεβού για να μισθώσει ταξί, τόσο για την ημέρα που έγινε η “πρόβα” της επίθεσης όσο και για την ημέρα που έγινε πράξη το σχέδιο. Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως το επώνυμό της είναι “Χατζηφωτίου” και πως είχε δύο συνεντεύξεις και γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να την περιμένει το ταξί.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακολουθεί ο εξής διάλογος με την εργαζόμενη στην εταιρία ραδιοταξί:

“Ωραία και θα πάτε, πού;”

“Μετς, στον Άγιο Ιωάννη”

“Και το θέλετε στις 9.30;”

“9.30 θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει”

“Και να σας γυρίσει;”

“Όχι, όχι. Έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να είμαι... να με περιμένει ένα ταξί για να πάω στο καπάκι στην άλλη”

“Μισό λεπτάκι... 9.30 η ώρα θα είναι εκεί, να σας πω ποιο αυτοκίνητο θα είναι”

“Ωραία ωραία για να μην ψάχνω”

“Το όνομά σας;”

“Χατζηφωτίου”

“Ένα λεπτάκι κυρία Χατζηφωτίου... λοιπόν το νούμερο 8 θα είναι”.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

«ΧΑΛ»: Η λέξη «κλειδί» που παραπέμπει σε χαρτομαντεία - Μυστήριο με τις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης (photo-video)

Τα δικά τους μυστικά φαίνεται πως κρύβουν οι χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Πρόκειται για λόγια τα οποία δεν έχουν ροή σκέψης αλλά παραπέμπουν περισσότερο σε τράπουλα και χαρτομαντεία. Παράλληλα, τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, παρουσίασε το ΟΡΕΝ.

Χαρακτηριστικές είναι αναφορές όπως "Δουλειά να προσέξω φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30", "Είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο", "Έχει φίδι στη δουλειά του", "πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο". Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, στις ίδιες σημειώσεις γίνονται αναφορές σε γυναίκες, γυναίκες καστανές, γυναίκες μελαχρινές που όμως δεν έχουν τα χαρακτηριστικά της Ιωάννας.

"ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι

.... πάλι θα περάσουμε ωραία

ΧΑΛ

Δουλειά να προσέξω - φίδι

ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30

είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχαριστο έχει φίδι στην δουλειά του

Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο

ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το "ΧΑΛ" που είναι γραμμένο πάνω-πάνω στο σημείωμα, δεν σχετίζεται με κάποια αρχικά ονομάτων και λοιπά, αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα "ΧΑΛ”. Και πιθανότατα όλα αυτά τα λόγια που γράφει η 35χρονη, να είναι ερμηνεία της τράπουλας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share