Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ατύχημα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη

Τι συνεβη;

16 Ιουνίου 2020 15:59
Ατύχημα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καλεσμένος σε δείπνο στο σπίτι γιατρού ήταν χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε ένα ατύχημα. Ενώ, θυμηθείτε την ιστορία αγάπης όταν η Μαρία Μπεκατώρου προοριζόταν για νύφη του.

«Είχε πάει στον χώρο νωρίτερα ηλεκτρολόγος, να περάσει κάποια καλώδια, είχε ξεριζώσει ένα δέντρο, άφησε ένα λάκκο ένα μέτρο κι έπεσα μέσα», είπε στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «προσπάθησε να αντικαταστήσει τον Τομ Κρουζ στις Επικίνδυνες Αποστολές με μια βουτιά στο κενό, με μία ωμοπλάτη να έχει φύγει!». «Ευτυχώς ήμουν σε σπίτι γιατρών και όπως μου είπαν, με έσωσε που είχα γυμναστεί στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Ατύχημα για τον Γιώργο Παπανδρέου! (photo)

Ένα μικρό ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Ατύχημα είχε και η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα!

Ο πρώην πρωθυπουργός κατά την διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, έπεσε από την καρέκλα του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να καθίσει στο έδρανο, όμως η καρέκλα του υποχώρησε και ο πρώην πρωθυπουργός έπεσε κάτω. Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, είπε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό και μετέφερε την ατάκα του Γιώργου Παπανδρέου μετά το ατύχημά του.

«Μην σας νοιάζει είμαι συνηθισμένος στις ηλεκτρικές καρέκλες, έχω κάτσει σε πολλές» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

Στη Μύκονο βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πέρασε – όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram – ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές. Ωστόσο, η παρουσιάστρια και παίκτρια φέτος του J2US, είχε ένα ατύχημα, ενώ είχε τραυματιστεί ξανά πριν 2 μήνες.

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» η Σπυροπούλου χτύπησε στα πόδια της καθώς έπεσε την ώρα που έκανε βουτιές στην πισίνα. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφίες με τα χτυπημένα και γεμάτα μελανιές πόδια της, χωρίς, όμως, να εξηγεί τι ακριβώς της συνέβη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share