Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ντοκουμέντα: Πως η 35χρονη παρακολουθούσε σε real time την Ιωάννα εδώ και 1 χρόνο

Της έστηνε καρτέρι από τον Ιούνιο του 2019

16 Ιουνίου 2020 15:43
Ντοκουμέντα: Πως η 35χρονη παρακολουθούσε σε real time την Ιωάννα εδώ και 1 χρόνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει πως η 35χρονη stalker από την Αμφιλοχία παρακολουθούσε όλη την ζωή της 34χρονης Ιωάννας με όπλο την τεχνολογία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, από τις αναλύσεις στο iPhone της 35χρονης, βρήκαν στίγματα και από το σπίτι και από τον χώρο εργασίας της 34χρονης ενώ, όπως φαίνεται, είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο της για να έχει σε πραγματικό χρόνο όλες τις κινήσεις της Ιωάννας, πού έμενε, πού διασκέδαζε και τι διαδρομές έκανε.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει screen shot από τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησε για τη διαφυγή της και οι άλλες δύο τις διαδρομές της Ιωάννας όπως τις έβλεπε real time από το κινητό της μέσω tracker.

Στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν, επίσης, αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram. Κάτι που δείχνει ότι η Έφη είχε εμμονή μαζί της.

Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» κοπιάροντας από την εμφάνιση μέχρι τη ζωή της.

Παράλληλα, όπως φαίνεται και από τη φωτό βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.

Της έστηνε καρτέρι από τον Ιούνιο του 2019

Η ίδια ανάλυση του κινητού έδειξε ότι η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.

Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατόπτευει.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share