Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κατέβασαν το Facebοοκ της 35χρονης!

Παρελθόν η πηγή του κακού!

16 Ιουνίου 2020 15:33
Κατέβασαν το Facebοοκ της 35χρονης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πηγή του... κακού αποτελεί παρελθόν! Η προσωπική σελίδα της 35χρονης Έφης στο facebook δεν υπάρχει πια μετά τις τραγικές εξελίξεις με την επίθεση που πραγματοποίησε με βιοτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα!

Σήμερα το πρωί το Athensmagazine.gr διαπίστωσε πως η σελίδα της κατηγορούμενης Έφης έχει "πέσει"! Παραμένει όμως άγνωστο αν έπεσε από τις "αναφορές" άλλων χρηστών ή αν το "κατέβασε" η Δίωξη ώστε να ψάξουν όλες τις λεπτομέρειες της επίθεσης!

Τα social media της 35χρονης, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, αποτελούν παρελθόν όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr:

34χρονη Ιωάννα: Αυτή είναι η σημασία του ΧΑΛ που βρέθηκε στα χαρτιά της 35χρονης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φώς» για την 34χρονη Ιωάννα και την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι, με την 35χρονη να διατηρεί ορισμένες περίεργες σημειώσεις στα χαρτιά της.

Η γυναίκα που κρίθηκε προφυλακιστέα, έχοντας βάλει μέχρι και GPS στο αυτοκίνητο του θύματος, βρέθηκε να έχει χειρόγραφο σημείωμα, όπου αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ, η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για την γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ», η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η κατηγορούμενη γράφει:

ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι πάλι θα περάσουμε ωραία
ΧΑΛ
Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μία κάτω των 30
είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
εχε φίδι στη δουλειά του
πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο
ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει

Τι είναι το ΧΑΛ;

Τι είναι, λοιπόν, αυτό το ΧΑΛ που αναγράφει στο σημείωμά της;

Τα σημειώματα της 35χρονης που έχουν έρθει στο φως μοιάζουν να είναι κάπως ακατάληπτα και δεν μοιάζουν με ημερολόγιο γυναικείων σκέψεων, αλλά περισσότερο σαν... λόγια τράπουλας. Ειδικά κάποιες εκφράσεις που είναι γραμμένες στα ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης οδηγούν τις Αρχές σε αυτό το συμπέρασμα.

Σε ένα από αυτά τα σημειώματα (αυτό που φαίνεται παραπάνω), μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται καθώς αναγράφει η 35χρονη με μεγάλα γράμματα ΧΑΛ, τα οποία πιθανότατα δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχικά κάποιων λέξεων αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα «ΧΑΛ». Αγνωστο παραμένει αν έριχνε τα χαρτιά μόνη της και σημείωνε τα... συμπεράσματά της ή είχε απευθυνθεί σε κάποιο άλλο άτομο που γνώριζε τη μέθοδο.

Ο Hal ήταν για πολλά χρόνια στρατιώτης, μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες και δημιούργησε τη συγκεκριμένη τράπουλα δίνοντας στις 32 κάρτες της σύμβολα και εικόνες από χώρες της Ασίας αλλά και της Αιγύπτου. Η κάθε κάρτα από τις 32 χωρίζεται σε δύο μέρη, το πάνω αριστερά και το κάτω δεξιά, και έτσι έχει δύο σύμβολα–εικόνες-σήματα, ενώ στην τράπουλα περιλαμβάνονται και τα 12 ζώδια όπως και άλλα σύμβολα αστρολογικά.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί και άλλα τέτοια παρόμοια σημειώματα της 35χρονης που δείχνουν ότι είχε εμμονή με τον 40χρονο και υποψιαζόταν άλλες γυναίκες για σχέση μαζί του, ανάμεσά τους και την Ιωάννα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share