Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

«Η Ιωάννα θα ζήσει παραμορφωμένη, δεν πρόκειται να επανέλθει» - Ανατριχιάζει για την 34χρονη ο Ανδρέας Φουστάνος

Όλα όσα είπε ο πλαστικός χειρούργος

16 Ιουνίου 2020 12:05
«Η Ιωάννα θα ζήσει παραμορφωμένη, δεν πρόκειται να επανέλθει» - Ανατριχιάζει για την 34χρονη ο Ανδρέας Φουστάνος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιάζει με όσα αναφέρει για την 34χρονη Ιωάννα και την κατάστασή της ο Ανδρέας Φουστάνος, καθώς σύμφωνα με την εκτίμησή του, η κοπέλα δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ και θα ζήσει παραμορφωμένη.

Ο διάσημος πλαστικός χειρούργος επεσήμανε, ότι η δράστιδα κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας, προσθέτοντας πως πρέπει να ξεχάσει το θύμα όσα γνώριζε για την εμφάνισή του, πριν από την επίθεση με βιτριόλι, τη στιγμή που έρχονται νέα τρομερά στοιχεία στο «φώς».

«Το λέω κατηγορηματικά, δεν μπορεί να επανέλθει. Όταν έχεις καταστρέψει το δέρμα του προσώπου ενός ανθρώπου δεν μπορείς να το φτιάξεις, μόνο να κάνεις κάποια μπαλώματα. Θα ζήσεις, επομένως, παραμορφωμένος και ειδικά αν πρόκειται για μια γυναίκα, καταλαβαίνετε ποια είναι η κατάσταση. Καταστρέφεις τον άνθρωπο, λοιπόν, και όποια εικόνα είχες πρέπει να την ξεχάσεις», επεσήμανε στο Open ο Ανδρέας Φουστάνος.

34χρονη Ιωάννα: Κρίθηκε προφυλακιστέα η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, η οποία έγινε στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ ένα νέο σοκαριστικό στοιχείο προέκυψε στην έρευνα.

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πολύκροτη αυτή υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη, ενώ το θύμα της υπόθεσης, η 34χρονη Ιωάννα δηλώνει δια του δικηγόρο της Απόστολου Λύτρα ότι θα αναμένει την σημερινή απολογία της κατηγορουμένης στον ανακριτή να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η 35χρονη επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα θεωρώντας ότι εκείνη μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην σχέση της με ένα 40χρονο άνδρα. Μια σχέση όμως, που όπως κατέθεσε ο ίδιος ο 40χρονος στις αρχές, ήταν ελεύθερη χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Παρ’ όλα αυτά η κατηγορουμένη, λόγω ενός αιτήματος φιλίας που έκανε ο 40χρονος στην Ιωάννα, αποφάσισε, σύμφωνα με τη δικογραφία να της επιτεθεί. Μάλιστα, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας ενδέχεται να προετοίμαζε την επίθεσή της σε βάρος της άτυχης κοπέλας από τον περασμένο Ιανουάριο, δεδομένου ότι μάρτυρας - γείτονας της Ιωάννας έχει καταθέσει πως έβλεπε το διάστημα εκείνο μια μυστηριώδη γυναίκα κάτω από την πολυκατοικία τους στο Μοσχάτο.

Η δικογραφία

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση περιλαμβάνονται πλήθος στοιχείων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η επίθεση, καθώς και «ντοκουμέντα» που «δένουν», σύμφωνα με τις αρχές την εμπλοκή της 35χρονης στην όλη υπόθεση. Πρόκειται για τα ρούχα που έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι φορούσε η δράστης της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας και τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, την τηλεκάρτα που την «έκαψε» αλλά και μια περούκα - αντικείμενα που η ίδια είχε μάλιστα στην τσάντα τη ώρα που την πλησίασαν οι αστυνομικοί.

Ακόμη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης. Σε ένα από αυτά η κατηγορουμένη γράφει για τον 40χρονο άνδρα για τον οποίο, κατά τα στοιχεία, φαίνεται πως επιτέθηκε στην Ιωάννα! «Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα, σύμφωνα με το MEGA, για τον 40χρονο. Κατηγορουμένη και θύμα γνώριζαν η μία την άλλη, καθώς κατάγονται από διπλανά χωριά: Η Ιωάννα από το Λουτρό και η 35χρονη από τον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share