Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

34χρονη Ιωάννα: Έφτασε στον ανακριτή και απολογείται η 35χρονη

Όλα τα εναντίον της στοιχεία

16 Ιουνίου 2020 09:56
34χρονη Ιωάννα: Έφτασε στον ανακριτή και απολογείται η 35χρονη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στον ανακριτή έφτασε περίπου ένα τέταρτο πριν από τις 10 το πρωί της Τρίτης (16/6) η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ξεκινώντας να απολογείται.

Η νεαρή γυναίκα, βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης και καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας. Αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή ή όχι.

Η 35χρονη φέρεται να κρατά αρνητική στάση. «Είναι απόμακρη και αποστασιοποιημένη από τα γεγονότα, σαν να μην την αφορούν τα στοιχεία της δικογραφίας. Η ίδια θα αποφασίσει αν θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα της θέσει ο ανακριτής» σύμφωνα με τον συνήγορο της Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της υπό συνθήκες αθώωσής της.

Δείτε εικόνες από την άφιξή της:

«Η ζωή μου έχει τελειώσει...» - Σοκάρουν τα λόγια της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

Σοκάρουν τα λόγια για την επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη, η οποία φαίνεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, μετά τη σύλληψή της για όσα συνέβησαν με την 34χρονη Ιωάννα.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε ακόμη και για ενδεχόμενη αθώωσή της υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αναφέρθηκε για το τι αισθάνεται, με την 35χρονη να ξεστομίζει μια φοβερή φράση, μπροστά στο ενδεχόμενο προφυλάκισής της.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει φόβος ότι μπορεί να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε ότι «αυτή ήταν η εικόνα που είχα και αυτών που την συνόδευαν. Αλλά τη δεύτερη ημέρα ήταν πιο ήρεμη από την πρώτη και δέχτηκε να δει τον αδερφό της. Θα την δω και μόλις φύγω από εδώ. Είναι κατατονικό άτομο. Εκεί που κλαίει, εκεί σταματάει. Της είπα ότι θα προφυλακιστεί. Είπε απλώς ότι πλέον “εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει”. Αυτό δείχνει ίσως την παραίτηση από τη ζωή την οποία ήξερε. Ίσως περνώντας οι μέρες και συνειδητοποιώντας το τι συμβαίνει ήλπιζα ότι θα οδηγούμασταν σε μια άλλου είδους αντιμετώπιση. Αν συμβεί αυτό στο αποψινό μας ραντεβού, αυτό μένει να αποδειχθεί».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share