Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Η ζωή μου έχει τελειώσει...» - Σοκάρουν τα λόγια της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

Ανατριχιαστικό!

16 Ιουνίου 2020 09:10
«Η ζωή μου έχει τελειώσει...» - Σοκάρουν τα λόγια της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκάρουν τα λόγια για την επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη, η οποία φαίνεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, μετά τη σύλληψή της για όσα συνέβησαν με την 34χρονη Ιωάννα.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε ακόμη και για ενδεχόμενη αθώωσή της υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αναφέρθηκε για το τι αισθάνεται, με την 35χρονη να ξεστομίζει μια φοβερή φράση, μπροστά στο ενδεχόμενο προφυλάκισής της.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει φόβος ότι μπορεί να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε ότι «αυτή ήταν η εικόνα που είχα και αυτών που την συνόδευαν. Αλλά τη δεύτερη ημέρα ήταν πιο ήρεμη από την πρώτη και δέχτηκε να δει τον αδερφό της. Θα την δω και μόλις φύγω από εδώ. Είναι κατατονικό άτομο. Εκεί που κλαίει, εκεί σταματάει. Της είπα ότι θα προφυλακιστεί. Είπε απλώς ότι πλέον “εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει”. Αυτό δείχνει ίσως την παραίτηση από τη ζωή την οποία ήξερε. Ίσως περνώντας οι μέρες και συνειδητοποιώντας το τι συμβαίνει ήλπιζα ότι θα οδηγούμασταν σε μια άλλου είδους αντιμετώπιση. Αν συμβεί αυτό στο αποψινό μας ραντεβού, αυτό μένει να αποδειχθεί».

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο με φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Οι αρχές κατάφεραν να «ανοίξουν» ένα από τα κινητά της κατηγορούμενης και βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς η κατηγορούμενη είχε στο κινητό μόνο φωτογραφίες της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι εδώ και μήνες, ενώ την περούκα την αγόρασε στις 06 Μαΐου και την παρέλαβε μετά από τρεις ημέρες, στις 09 Μαΐου.

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε νωρίτερα ο διάλογος που είχαν η Ιωάννα με την 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μπλοκάρει στο facebook το αίτημα του φίλου της, μιλώντας πολύ φιλικά και με άνεση.

Αναλυτικά ο διάλογος

Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

Ιωάννα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.

Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν.; Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Ιωάννα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

Ιωάννα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω ;

Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

Ιωάννα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Ότι θέλεις εσύ.

Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Ιωάννα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί, κατά την έρευνα στα χειρόγραφα της 35χρονης που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για κάποιες άλλες γυναίκες που μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή - καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον...».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share