Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρωινό σοκ: Λεωφορείο έπεσε σε στάση και τραυμάτισε γυναίκα

Τι συνέβη;

16 Ιουνίου 2020 06:55
Πρωινό σοκ: Λεωφορείο έπεσε σε στάση και τραυμάτισε γυναίκα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πρωινό σοκ δέχθηκαν οι κάτοικοι της Αθήνας, αφού ένα λεωφορείο έπεσε σε στάση στο κέντρο της πόλης, τραυματίζοντας μια γυναίκα και προκαλώντας ανησυχία για την κατάστασή της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η γυναίκα ευτυχώς δεν φέρει βαριά τραύματα. Το λεωφορείο πορευόταν σε χαμηλή ταχύτητα και, προς το παρόν, είναι αδιευκρίνιστο το πώς έχασε την πορεία του, κάνοντας «σμπαράλια» τη στάση, με τη γυναίκα να γλιτώνει με τραύματα μόνο στο χέρι, ενώ πρόσφατα αντίστοιχο περιστατικό με λεωφορείο συνέβη στη Γλυφάδα.

Αδύνατη η τήρηση των αποστάσεων στα ΜΜΜ - Εικόνα από λεωφορείο που σοκάρει

Χαμός έγινε σήμερα (16/5) στις παραλίες της Αττικής, και όπως είναι λογικό, χιλιάδες κόσμος συνωστίστηκε στα ΜΜΜ για να φτάσει στον προορισμό του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που έγινε σε αυτό το λεωφορείο.

Εκτός από τις εικόνες στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος με το μποτιλιάρισμα, ανησυχία προκαλεί η παρακάτω φωτογραφία από ένα λεωφορείο, όπου βλέπουμε τους λουόμενους να είναι κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλο, και δεν διαφέρει σε τίποτα με όσα γίνονταν πριν την πανδημία. Το ίδιο συνέβη και στις παραλίες άλλωστε.

«Viral» έγινε η φωτογραφία από το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ελληνικό-Σαρωνίδα. Αν και οι επιβάτες φορούσαν μάσκες, δεν υπήρχε καμία απόσταση μεταξύ τους.

Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Αττικής λόγω καύσωνα (photos)

Απίστευτη κοσμοσυρροή στις παραλίες της Αττικής αφού ο καύσωνας ήρθε για τα καλά και έκανε πολλούς να ξεχυθούν από νωρίς το πρωί!

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα αποφασίστηκε από σήμερα να ανοίξουν 515 οργανωμένες παραλίες, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός σε ελεύθερες παραλίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών λόγω κορωνοϊού.

Oυρές για την πλαζ στην Ακτή Βουλιαγμένης:

Το γεγονός αυτό οδήγησε πολλούς συμπολίτες μας στις παραλίες για μερικές ανάσες δροσιάς και ξεγνοιασιάς, ειδικά μετά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού.

Ωστόσο, μεγάλος αριθμός των αυτοκινήτων κατά διαστήματα προκάλεσε μεγάλο μποτιλιάρισμα στην παραλιακή με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα ΙΧ να παραμένουν ακινητοποιημένα, την ώρα που η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα αγγίζει κατά διαστήματα ακόμα και τους 39 βαθμούς.

Φωτογραφίες από οργανωμένες και μη παραλίες στον Άλιμο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share