Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Επιστρέφουν οι μπόρες για όλη τη βδομάδα...μετά την καλοκαιρία" - Πρόγνωση σοκ από τον Τάσο Αρνιακό

Αλλάζει ξανά ο καιρός

15 Ιουνίου 2020 22:49

Ο Τάσος Αρνιακός φέρνει κακά νέα σε όσους περίμεναν να ξεχυθούν στις παραλίες, αλλά καλά για όσους δίνουν Πανελλήνιες. Μπόρες κυρίως στα Βόρεια, που θα διατηρηθούν για όλη τη βδομάδα και βάλε.. Τοπικές βροχές και ισχυρές μπόρες στην Μακεδονία και στα ορεινά, όπως θα δείτε στο βίντεο, ενώ θα σημειωθεί και πτώση της θερμοκρασίας.

Αύριο επιστρέφουν οι απογευματινές συννεφιές και οι μπόρες, μετά από την καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Στην Αττική θα έχουμε από 18 έως και 32 βαθμούς κελσίου, και αρχικά ηλιοφάνεια που δεν θα κρατήσει πολύ. Το ίδιο θα συμβεί και στη Θεσσαλονίκη, με τη διαφορά ότι θα ξεσπάσουν και σποραδικές καταιγίδες. Άλλωστε είχε μιλήσει ήδη για την τεράστια ανατροπή του καιρού.

Την Τετάρτη περιμένουμε πάλι τοπικές βροχές και καταιγίδες, και νέα πτώση της θερμοκρασίας. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

«Ο άστατος καιρός θα μείνει στην χώρα μέχρι...» - Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί στην ΕΡΤ για το μέχρι πότε θα παραμείνει ο άστατος καιρός στην χώρα, και δη στις βόρειες περιοχές, αναφερόμενος σε Μακεδονία και Θράκη.

Για αύριο (16/6), πρωτίστως, στις ίδιες περιοχές θα σημειωθούν μέχρι και καταιγίδες έντονου χαρακτήρα, με τους ανέμους στην χώρα να φτάνουν έως τα 7 μποφόρ και ο υδράργυρος στους 31 βαθμούς, ενώ και ο Τάσος Αρνιακός φέρνει την ανατροπή με την πρόγνωσή του.

Στην Αττική θα υπάρξουν μόνο μερικές συννεφιές στη διάρκεια της ημέρας, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 18-32 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα ισχύσουν τα έντονα φαινόμενα, ενώ οι άνεμοι θα κυμανθούν μέχρι και στα 4 μποφόρ, με τον υδράργυρο στους 18-30 βαθμούς.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό και τις επόμενες ημέρες, με την κακοκαιρία να αρχίζει να εξαφανίζεται από Παρασκευή (19/6), ενώ ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» στους 34 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share