Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος για δύο αδερφάκια: Τα ξέχασε ο πατέρας τους στο αμάξι

Είδηση σοκ!

15 Ιουνίου 2020 10:56
Φρικτός θάνατος για δύο αδερφάκια: Τα ξέχασε ο πατέρας τους στο αμάξι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλειδωμένα για πέντε ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ξέχασε ένας άνδρας τα δύο του παιδιά, 3 και 4 ετών, τα οποία βρήκαν τον θάνατο.

Η 4χρονη Τίγκαν και ο 3χρονος Ράιαν έμειναν κλειδωμένοι στο αυτοκίνητο με τη θερμοκρασία το Σάββατο στην Τούλσα της Οκλαχόμα να φτάνει του 32 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο πατέρας τους, Ντάστιν Λι Ντένις, είχε πάει για βόλτα με τα δύο παιδιά και όταν γύρισε σπίτι τα ξέχασε στο αυτοκίνητο και πήγε για ύπνο.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι όταν ξύπνησε αντιλήφθηκε πως δεν έβρισκε τα παιδιά. Όταν τελικά κατάλαβε τι έχει συμβεί έβγαλε από το αυτοκίνητο τα παιδιά και τα μετέφερε στο σαλόνι του σπιτιού όπου τα βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι διασώστες.

Γείτονας του Ντένις υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που τον δείχνει να κλειδώνει το αυτοκίνητό του και να μπαίνει στο σπίτι του χωρίς να βγάζει από μέσα τα παιδιά.

Ο Ντένις κρατείται σε φυλακή στην Τούλσα με δικαστή να ορίζει την εγγύηση στο 1 εκατ. δολάρια.

Φρίκη: Έκαψαν ζωντανό φοιτητή

Αδιανόητη θηριωδία στην Γουατεμάλα καθώς ένας νεαρός φοιτητής της ιατρικής δολοφονήθηκε όταν κάτοικοι χωριού τον έκαψαν επειδή πίστευαν πως ήταν... μάγος! Ενώ, μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας μιας 26χρονης μητέρας, καθώς για τον θάνατό της έχει συλληφθεί ένας 45χρονος άνδρας.

Ο Domingo Choc Che, ο οποίος σπούδαζε ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο χωριό Chimay, όπου έμενε, με την κατηγορία πως εξασκούσε μαύρη μαγεία. Το εξαγριωμένο πλήθος αφού λίντσαρε το νεαρό, λίγο αργότερα του έβαλε φωτιά, με τον άτυχο φοιτητή να ουρλιάζει ενώ οι φλόγες τον «κατάπιναν».

Τι έκανε o Choc Che όμως; Ο νεαρός ήταν μέλος μιας φαρμακευτικής έρευνας, με την ομάδα του να εξετάζει τοπικά φυτά και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, σύμφωνα με τα αρχεία των Μάγια. Από την άλλη, οι συγχωριανοί του άτυχου άνδρα αναφέρουν πως ήταν μάγος και μάλιστα ένας άλλος κάτοικος του χωριού είχε χάσει την ζωή του μετά από μια αγωγή που του είχε δώσει ο Choc.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, Luis Burgos, οι χωρικοί δεν επέτρεψαν στην αστυνομία να πλησιάσει ώστε να βοηθήσει τον Choc.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share