Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλέαρχος Μαρουσάκης: "Συνεχίζεται η καλοκαιρία - Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία"

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί!

15 Ιουνίου 2020 08:48
Κλέαρχος Μαρουσάκης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Μπορεί να άργησε αλλά το καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία θα είναι σε φυσιολογικά ύψη για την εποχή σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Με πολύ καλές διαθέσεις ξεκινάει ο καιρός σε όλη τη χώρα. Υπάρχει ηλιοφάνεια και κάποιες αραιές συννεφιές, από το μεσημέρι και μετά όμως θα γίνουν περισσότερες αυτές οι συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά και δεν αποκλείεται προς το απόγευμα να έχουμε κάποιες μπόρες και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες με έμφαση ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βορειοανατολικής και της βορειοδυτικής χώρας.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με εξαίρεση τα βόρεια ορεινά. Πού αναμένονται τοπικές βροχές και σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα περάσει τους 30 βαθμούς;

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το μεσημέρι αναμένονται στα βόρεια ορεινά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασίες πάνω από τους 30 βαθμούς. Ωστόσο, από το βράδυ και για τις επόμενες ημέρες, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, 3-4 βαθμών περίπου, όπως είχε τονίσει ο Τάσος Αρνιακός.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα κεντρικά και νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στην Κρήτη και βαθμιαία και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 και στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share