Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά ξέσπασε σε περίπτερο της Καλλιθέας

Σώθηκε ο άνδρας που δούλευε!

13 Ιουνίου 2020 08:45
Φωτιά ξέσπασε σε περίπτερο της Καλλιθέας

Φωτιά ξέσπασε σε περίπτερο στην Καλλιθέα, το πρωί του Σαββάτου. Ο άντρας που ήταν μέσα, σώθηκε.

Συγκεκριμένα, πυρκαγιά ξέσπασε στις 7.40 το πρωί σε περίπτερο στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονταν στο σημείο, το περίπτερο έγινε παρανάλωμα του πυρός, όπως θα βλέπετε και στην εικόνα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία της φωτιάς. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα η οποία έσβησε τη φωτιά. Ο άνθρωπος που δούλευε μέσα, είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουμε δει να ξεσπούν κι άλλες φωτιές. Μάλιστα, χθες (12/06) πήρε φωτιά μια αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Συναγερμός στη Ζάκυνθο: Φωτιά στο Σκοπό

Φωτιά ξέσπασε χθες στο Σκοπό της Ζακύνθου. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο. Στο μεταξύ, οι πυροσβεστικές αρχές κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, επί τόπου βρίσκονται 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ επιχειρούν και τέσσερα PZL. Την επιχείρηση συντονίζει ο Διοικητής της Π.Υ. Ζακύνθου Χρήστος Καλογερόπουλος.

Θρίλερ στα Χανιά: Συναγερμός για φωτιά σε σπίτι - Τι συνέβη;

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα πρώτου ορόφου κοντά στο κέντρο της πόλης των Χανίων κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γύρω στις 11 το βράδυ. Παράλληλα, μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή της Θίσβης Βοιωτίας.

Για άγνωστη αιτία η οικία επί της οδού Θερίσσου στα Χανιά γέμισε καπνούς από φωτιά που προκλήθηκε εντός της, για άγνωστη αιτία. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, αφού δύο οχήματα έφτασαν στο σημείο και οι άντρες της πυροσβεστικής έσβησαν άμεσα τη φωτιά.

Ευτυχώς, εντός της οικίας δεν υπήρχε κάποιος από τους ιδιοκτήτες, ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες οικίες. Τα αίτια του συμβάντος αναζητά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτιά στο Άγιο Όρος

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στον κόλπο Ιερισσού στο Άγιο Όρους, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει 19 οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς και αδιευκρίνιστος αριθμός εναέριων μέσων. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η έκταση της φωτιάς είναι αρκετά μεγάλη, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από τη Σιθωνία.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Παύλου Ορχομενού, στη Βοιωτία.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος συνδράμουν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share