Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

33χρονη Playmate αυτοκτόνησε με περίστροφο στο στόμα

Νέα στοιχεία

12 Ιουνίου 2020 22:05
33χρονη Playmate αυτοκτόνησε με περίστροφο στο στόμα

Νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για την αυτοκτονία της πρώην Playmate. Σύμφωνα με την αυτοψία που παρουσίασε το TMZ, έβαλε το όπλο στο στόμα και αυτοπυροβολήθηκε.

Στις 20 Απριλίου είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Όστιν του Τέξας, με τραύμα στο κεφάλι η Ashley Mattingly. Η 33χρονη πρώην Playmate του Playboy που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, διαπιστώθηκε ότι είχε δώσει τέλος στη ζωή της η ίδια.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις μάλιστα αποκάλυψαν ότι πριν την αυτοκτονία της, είχε κάνει χρήση ηρεμιστικών χαπιών. Μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ ενώ είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της Lane Garrison, ηθοποιό της σειράς «Prison Break».

Δύο μέρες πριν, η 33χρονη είχε αναρτήσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν σε νοσοκομειακό κρεβάτι να λέει: «Είμαι άρρωστη από το αλκοόλ».

Σοκ: Αυτοκτόνησε πασίγνωστη σεναριογράφος (photo-video)

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο θάνατος της Jas Waters, σεναριογράφου της δημοφιλούς σειράς «This Is Us». Η Jas πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών στο Λος Άντζελες, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κρεμάστηκε, βάζοντας η ίδια τέλος στη ζωή της. Ακόμη ένα σοκ στην showbiz και στο Χόλιγουντ μετά την είδηση του θανάτου διάσημου ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν προσπάθησε να δολοφονήσει την σύντροφό του.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή την Τετάρτη, όταν οι υπόλοιποι σεναριογράφοι της σειράς μοιράστηκαν ένα στο Twitter: «Ολόκληρη η οικογένεια του This Is Us είναι συντετριμμένη με την είδηση πως η Jas Waters πέθανε. Στον χρόνο που περάσαμε μαζί, η Jas άφησε το σημάδι της σε όλους εμάς. Ήταν μια λαμπρή αφηγητής και μια δύναμη της φύσης. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν μία από εμάς».

Σοκ: Αυτοκτόνησε 52χρονος δισεκατομμυριούχος

Αυτοκτόνησε ο 52χρονος Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Μπόσοφ, ιδιοκτήτης εταιρειών ορυκτού άνθρακα, ο οποίος ήταν στην 86η θέση των πλουσιότερων Ρώσων επιχειρηματιών και γενικός χορηγός της «Νυχτερινής Λίγκας Χόκει» που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του στο εξοχικό του σπίτι που βρίσκεται στον οικισμό Ούσοβο στα περίχωρα της Μόσχας. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς αυτοκτόνησε γνωστή τραγουδίστρια επειδή δεν άντεχε την καραντίνα λόγω του φονικού ιού.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ανακριτικής Επιτροπής στην περιφέρεια της Μόσχας Όλγα Βράντι «στις 6 Μαΐου η σορός του εντοπίσθηκε από συγγενείς του στον χώρο του σπιτιού του στον οικισμό Ούσοβο. Δίπλα στην σορό υπήρχε ένα πιστόλι τύπου Glock 19 gen 4». Κοντά στη σορό βρέθηκε και επιστολή του Μπόσοφ, ωστόσο, το περιεχόμενό της δεν έγινε γνωστό.

Ο Μπόσφο έγινε το 1997 συνιδιοκτήτης του εργοστασίου αλουμινίου του Κρασνογιάρσκ, ενώ το 2000 πούλησε τις μετοχές του και δημιούργησε τον όμιλο Alltek. Ήταν βασικό μέτοχος του ομίλου Sibatratsit, που κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο στην παραγωγή και εξαγωγή υψηλής ποιότητας ανθρακίτη UHG και είναι η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής μεταλλουργικού κοκ (Metcoke) στην Ρωσία, όπως επίσης και της Vostokugol, η οποία ειδικεύεται στην εξόρυξη γαιανθράκων στην Σιβηρία.

Ιδιοκτησίας του ήταν επίσης το κέντρο αρχιτεκτονικής και σχεδίου Artplay, ενώ κατείχε την 86η θέση στον κατάλογο των πιο πλούσιων Ρώσων επιχειρηματιών της Ρωσίας. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία ανέρχονταν στο 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share