Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λουκέτο» σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα

«Βόμβα»

12 Ιουνίου 2020 18:35
«Λουκέτο» σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα αθλητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού. Γι' αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει στους συντάκτες της αθλητικής εφημερίδας «Πράσινη» ότι θα κυκλοφορήσει ένα τελευταίο φύλλο, πριν προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα, ο Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε με προσωπική του δήλωση τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας και σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο ότι αποχωρεί από τα διοικητικά των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός: Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από οπαδούς του Παναθηναϊκού σχηματίστηκε, με την υπόθεση να οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, συγκεκριμένα, σχημάτισε δικογραφία για την υπόθεση και πλέον θα καλέσει μάρτυρες προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί στην συγκεκριμένη υπόθεση. Εν συνεχεία η αθλητική βία θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (10/6) το απόγευμα μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στο σπίτι του Δ. Γιαννακόπουλου, πέταξε αντικείμενα και έγραψε συνθήματα στον εξωτερικό τοίχο, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να καταγράφει μέσω Instagram το όλο περιστατικό. Η επίσκεψη των οπαδών αποτέλεσε συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και μερίδας οργανωμένων οπαδών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share