Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Στο Σαββατοκύριακο πιο βροχερή μέρα θα είναι η...» - Πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο

Δείτε αναλυτικά!

12 Ιουνίου 2020 13:56
«Στο Σαββατοκύριακο πιο βροχερή μέρα θα είναι η...» - Πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Παρόμοιο με τις προηγούμενες ημέρες θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή (12/6), για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπως αναφέρει στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας και για τη μέρα που, μες στο Σαββατοκύριακο, θα είναι πιο βροχερή, με την Χριστίνα Σούζη να προειδοποιεί για απογευματινή αστάθεια.

Στα Επτάνησα, τις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε όλο το Αιγαίο θα επικρατήσουν λίγες αραιές νεφώσεις και τα μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο ουρανός θα είναι σχεδόν αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν για ακόμη μία ημέρα κάποιες βορειοδυτικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές, όπου από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα αναμένεται να πυκνώσουν οι νεφώσεις και να σημειωθούν τοπικές μπόρες και βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην Αττική την Παρασκευή περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν στα ορεινά της Χαλκιδικής και στις ορεινότερες περιοχές των ανατολικών τμημάτων του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Καλές οι συνθήκες και την Παρασκευή (12/6) - Πού θα βρέξει

Καιρός σήμερα: Καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες και την Παρασκευή (12/6), καθώς θα είναι αίθριες στα περισσότερα μέρη της χώρας, χωρίς να λείπουν όμως και τα σημεία, όπου θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τα συγκεκριμένα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνεύσουν έως και τα 6 μποφόρ και η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι οι 32 βαθμοί, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ποια θα είναι η χειρότερη μέρα.

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες .
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα κεντρικά και νότια 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5, στις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους τις απογευματινές ώρες. Στα νότια γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5, τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share