Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο απόλυτος εφιάλτης για πρώην παίκτρια ριάλιτι: Ο πρώην μου με χτυπούσε και μου πετούσε μπουκάλια στο πρόσωπο (photo)

Σοκ

12 Ιουνίου 2020 12:38
Ο απόλυτος εφιάλτης για πρώην παίκτρια ριάλιτι: Ο πρώην μου με χτυπούσε και μου πετούσε μπουκάλια στο πρόσωπο (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε πρώην παίκτρια ριάλιτι. Η Μαλίν Άντερσον αποκαλύπτει ότι ο πρώην σύντροφός της τη χτυπούσε, της πετούσε μπουκάλια στο πρόσωπο και την έκανε να νιώθει ότι θα χάσει το μυαλό της. Ενώ, μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία έκανε μία πρώην παίκτρια του Big Brother!

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «The Sun» υπέφερε από μετατραυματικό σύνδρομο, ξυπνούσε τα βράδια από το φόβο της και ένιωθε «αβοήθητη και απελπισμένη». «Είναι φρικτό, νιώθεις ότι ζεις στη φυλακή» λέει. «Με χτυπούσε, με έσπρωχνε, με υποτιμούσε, με ήλεγχε, με χειραγωγούσε και με απατούσε» είχε γράψει τον Ιούνιο στα social media η Άντερσον.

Η παίκτρια του Love Island περιγράφει ότι η κακοποίηση ξεκινά πάντα σαν «επίθεση αγάπης» όπου το θύμα «λούζεται» με δώρα και κοπλιμέντα. «Σε παραπλανούν από την αρχή. Και όταν δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα εσύ σκέφτεσαι “ήταν απλά μια κακή μέρα” και έτσι αρχίζει ο εφιάλτης» εξομολογείται η Άντερσον.

«Με υποτιμούσε λέγοντάς μου ότι είμαι άσχημη και χοντρή και μετά έλεγε “πλάκα κάνω”. Νιώθεις ανάξιος, αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και νιώθεις ότι χάνεις το μυαλό σου. Μετά άρχισε να πετάει πράγματα όταν θύμωνε, μου πέταγε φαγητό, μπουκάλια ή ό,τι άλλο έβρισκε. Και μετά μου έλεγε ότι με αγαπάει και μου ζητούσε συγγνώμη. Μου έφερνε δώρα για να νιώσω άσχημα και να τον συγχωρήσω. Είναι μια γιγάντια παγίδα και νιώθεις παγιδευμένος σε έναν ιστό αράχνης».

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share