Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η 35χρονη στο θύμα πριν την επίθεση

Αποκάλυψη!

12 Ιουνίου 2020 10:49
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η 35χρονη στο θύμα πριν την επίθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας και της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από περίπου 20 μέρες!

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Απόστολος Λύτρας είπε πως όταν ανακοίνωσε το όνομα της γυναίκας που συνελήφθη στην 34χρονη, εκείνη πάγωσε.

Σοκάρει ο παραλογισμός γύρω από την υπόθεση με επίθεση με βιτριόλι, που κατέστρεψε την ζωή της 34χρονης Ιωάννας.

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως όταν την ενημέρωσε ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη εκείνη «πάγωσε» και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να του απαντήσει ότι την γνωρίζει και πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της.

Η Ιωάννα του είπε ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και πως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν το γνωρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο.

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια».

«Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ”αν γνωρίζεις τον τάδε”, η Ιωάννα απάντησε ”όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος από την επίθεση με βιτριόλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη διώκεται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και το πλημμέλημα της απείθειας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε το Star, η 35χρονη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον τόπο καταγωγής της, κάτι που δεν προμήνυε τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και στο χωριό του θύματος, το Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, όπου έμαθαν τελικώς τα όσα έχουν γίνει στην επίθεση με το βιτριόλι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share