Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φονική πορεία φορτηγού: «Θέρισε» 8 ανθρώπους (Video)

Τραγωδία

12 Ιουνίου 2020 10:27
Φονική πορεία φορτηγού: «Θέρισε» 8 ανθρώπους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οκτώ ανθρώπους σκότωσε με το φορτηγό του μεθυσμένος οδηγός σε αγορά στη Νότια Αφρική, με αποτέλεσμα το όχημά του να παρασύρει άλλους πέντε και να σκορπίσει τον θάνατο. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στο Μεξικό με μικρό λεωφορείο που μετέφερε μια οικογένεια η οποία έκανε διακοπές να συγκρούεται με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πέντε μικρά παιδιά.

Το δυστύχημα συνέβη στην πόλη Jozini χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, και το φορτηγό καταγράφηκε να πέφτει με ταχύτητα πάνω σε άλλα οχήματα, μέσα στην αγορά. Χτύπησε ένα μίνι μπας, δύο λεωφορεία, ένα station wagon κι ένα βαν, πριν πέσει καταλήξει στην αγορά που ήταν γεμάτη κόσμο.

Τελικά το φορτηγό σταμάτησε μπροστά σε ένα κατάστημα, ενώ ο κόσμος ούρλιαζε. Αρχικά ο οδηγός υποστήριξε πως έσπασαν τα φρένα του αλλά μετά τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως στο αίμα του είχε υψηλά επίπεδα αλκοόλ και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Πέθανε από έμφραγμα ο οδηγός του φορτηγού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τροχαίο, που σόκαρε το πρωί της Τρίτης (2/6) όσους βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Πειραιώς, με τον οδηγό του φορτηγού να διακομίζεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο και να πεθαίνει.

Λίγο μετά τις 11:30 γινόταν γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είχαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστροφή, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του φορτηγού διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share