Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Η 35χρονη έστειλε στην Ιωάννα μήνυμα και της είπε...» - Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Τι ανέφερε στο μήνυμα εκείνο;

12 Ιουνίου 2020 08:41
«Η 35χρονη έστειλε στην Ιωάννα μήνυμα και της είπε...» - Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι έρχονται στη δημοσιότητα, με το δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα, να μιλά αυτή την φορά στον ΣΚΑΪ και να μιλά για ένα μήνυμα που είχε στείλει η 35χρονη.

Ο κ. Λύτρας, που νωρίτερα αναφέρθηκε στην αντίδραση της Ιωάννας, μόλις έμαθε ποια είναι η φερόμενη ως δράστιδα, επεσήμανε πως η πελάτισσά του είπε, ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και πως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν το γνωρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο.

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια». «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα "αν γνωρίζεις τον τάδε", η Ιωάννα απάντησε "όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας" αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

Θόλωσε τα νερά: Η «ύποπτη» κίνηση της 35χρονης μία ημέρα πριν το συμβάν με το βιτριόλι

Η προσαγωγή και η σύλληψη λίγες ώρες αργότερα, της 35χρονης ως βασικής υπόπτου για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα άνοιξε μία νέα έρευνα για τις κινήσεις της φερόμενης ως δράστιδος στα social media.

Tα στοιχεία για τη σχέση που είχαν, τουλάχιστον διαδικτυακά, οι δύο γυναίκες είναι πολλά και η αλληλεπίδρασή τους στα social media φαίνεται να προυπήρχε. Η 35χρονη αρνείται όλες τις κατηγορίες μέσω του δικηγόρου της για την επίθεση, τα στοιχεία όμως από τα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν ότι γνωρίζονταν.

Μάλιστα ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η φερόμενη ως δράστις ακόμα και μία ημέρα πριν την επίθεση παρακολουθούσε την 34χρονη Ιωάννα και αντιδρούσε στις διαδικτυακές της ενημερώσεις. Η φερόμενη ως δράστις αντέδρασε με ένα θετικό reaction στην αλλαγή φωτογραφίας προφίλ του θύματος, λίγες ώρες πριν αυτό δεχτεί επίθεση.

Είναι μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε οπουδήποτε το θύμα πριν αλλάξει τελείως το πρόσωπό της και η ζωή της από την επίθεση με θειικό οξύ και φαίνεται πως η φερόμενη ως δράστις παρακολουθούσε τις κινήσεις της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η θύμα είχε επίσης θετικές αντιδράσεις από την φερόμενη ως θύτη ακόμα και σε τραγούδια που ανέβαζε, όχι μόνο στις φωτογραφίες της. Οι δύο γυναίκες είχαν μεγαλώσει σε γειτονικά χωριά και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία όπως α

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share