Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατροπή για την επίθεση με βιτριόλι: Για αυτό το λόγο συνελήφθη η 35χρονη

Βόμβα!

11 Ιουνίου 2020 18:44
Ανατροπή για την επίθεση με βιτριόλι: Για αυτό το λόγο συνελήφθη η 35χρονη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, αφού η 35χρονη ναι μεν είδε την προσαγωγή να μετατρέπεται σε σύλληψη, αλλά αυτό δεν έγινε για το προαναφερθέν γεγονός.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, σε πρώτη φάση, η 35χρονη συνελήφθη για απείθεια προς τους αστυνομικούς και όχι για την επίθεση με το βιτριόλι. Αυτό σημαίνει πως μέχρι αυτή την ώρα, η Αστυνομία δεν έχει «κλείσει» το ζήτημα, κάτι που πιθανώς να γίνει τις επόμενες ώρες, καθώς η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί δεδομένο πως η 35χρονη είναι η δράστις της επίθεσης παρά το γεγονός ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η 35χρονη που βρίσκεται στη ΓΑΔΑ από νωρίς το πρωί της Πέμπτης δεν έχει ομολογήσει την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι η δράστις και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνεχάρη τους αστυνομικούς για την εξέλιξη της υπόθεσης.

34χρονη βιτριόλι: Ο "ματωμένος" γάμος, πριν έναν χρόνο, η αιτία του κακού - Εκείνο το βράδυ έγινε το μοιραίο

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Νωρίτερα διεξήχθη αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

O ματωμένος γάμος

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου έναν χρόνο. Εκεί η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της, όπου και πρωτοσυνάντησαν την Ιωάννα. Μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της συλληφθείσας. Και ακολούθως η 35χρονη άρχισε να ενοχλεί έντονα την Ιωάννα κατηγορώντας την για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της. Και φτάσαμε τελικά στην επίθεση της 20ής Μαΐου στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των δύο γυναικών δεν διαπιστώνονται φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά μόνο μια απόμακρη επαφή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση (τον εν λόγω γάμο) μεταξύ των οικογενειών των δύο γυναικών, των οποίων ο τόπος καταγωγής είναι κοντινός στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share