Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την μικρή Μαντλίν

Φρίκη

11 Ιουνίου 2020 18:38
Αποκάλυψη «βόμβα» για την μικρή Μαντλίν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι ο «νούμερο ένα» ύποπτος για την εξαφάνιση και πιθανότατα την δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚάν, με τον Γερμανό επικεφαλής των ερευνών, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, να δηλώνει στους Times πως οι εκτιμήσεις των Αρχών για την τύχη του παιδιού να μην είναι καθόλου αισιόδοξες.

Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος ηγείται των ερευνών για τον νέο βασικό ύποπτο, τον Γερμανό σεσημασμένο παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, δήλωσε στους Times ότι η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο ύποπτος συζήτησε την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού με έναν άλλον παιδόφιλο μέσω internet.

Κατά τη διάρκεια της διεστραμμένης συνομιλίας τους, ο ύποπτος έγραψε για την ανατριχιαστική επιθυμία του να «πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες». Στην ερώτηση για το τι θα συμβεί αν τον πιάσουν, ο παιδόφιλος πρόσθεσε: «Μπα, αν έχεις καταστρέψει τα στοιχεία…».

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανώς το απήγαγε, το βίασε και έπειτα το σκότωσε», λέει ο Βόλτερς.

Ο εισαγγελέας είπε ακόμη ότι «πιστεύουμε πως ο ύποπτος πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα πιθανώς στην Πορτογαλία αλλά και αλλού, όπως στη Γερμανία», προσθέτοντας ότι θέλει να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ, ώστε ο 42χρονος βασικός ύποπτος να έχει όσο γίνεται λιγότερες πιθανότητες να αποδυναμώσει την εναντίον του υπόθεση.

Υπόθεση Μαντλίν: Οι Αρχές γνωρίζουν πώς δολοφονήθηκε η 3χρονη - Ετσι μπήκε στο δωμάτιό της ο 43χρονος παιδόφιλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση εξαφάνισης της 3χρονης Μαντλίν, το 2007, στην Πορτογαλία. Ο 43χρονος Γερμανός, σεσημασμένος παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για την αρπαγή της μικρής από το τουριστικό θέρετρο, όπου παραθέριζε με τους γονείς της.

Μετά από έρευνες των γερμανικών Αρχών, ο Μπρίκνερ ανέβηκε πρώτος στη λίστα των υπόπτων, με τον επικεφαλής της έρευνας να δηλώνει στο Sky News πως θεωρείται δεδομένο ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Το γεγονός πως ο 43χρονος παιδόφιλος δεν συνεργάζεται, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Ο αρχιστυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Julian Reichelt, μιλώντας σε εκπομπή, αποκάλυψε πως η αστυνομία έχει στη διάθεσή της πληροφορίες που, όχι μόνο επιβεβαιώνουν τον θάνατο της Μαντλίν, αλλά και τον τρόπο που το παιδί έχασε την ζωή του.

"Η αστυνομία έχει μια ιδέα για το πως η Μαντλίν ΜακΚάν πέθανε, για την ακρίβεια πώς δολοφονήθηκε. Αυτή τη στιγμή, και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι, δεν έχουν καμία ιδέα που μπορεί να βρίσκεται το πτώμα, μπορεί να είναι κάπου θαμμένο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share