Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

34χρονη βιτριόλι: Ο "ματωμένος" γάμος, πριν έναν χρόνο, η αιτία του κακού - Εκείνο το βράδυ έγινε το μοιραίο

Αποκάλυψη που κόβει την ανάσα!

11 Ιουνίου 2020 18:22
34χρονη βιτριόλι: Ο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Νωρίτερα διεξήχθη αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

O ματωμένος γάμος

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου έναν χρόνο. Εκεί η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της, όπου και πρωτοσυνάντησαν την Ιωάννα. Μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της συλληφθείσας. Και ακολούθως η 35χρονη άρχισε να ενοχλεί έντονα την Ιωάννα κατηγορώντας την για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της. Και φτάσαμε τελικά στην επίθεση της 20ής Μαΐου στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των δύο γυναικών δεν διαπιστώνονται φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά μόνο μια απόμακρη επαφή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση (τον εν λόγω γάμο) μεταξύ των οικογενειών των δύο γυναικών, των οποίων ο τόπος καταγωγής είναι κοντινός στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share