Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

20.000 ευρώ πρόστιμο και δίμηνο λουκέτο σε beach bar στον Άλιμο (Video)

«Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία»

11 Ιουνίου 2020 16:51
20.000 ευρώ πρόστιμο και δίμηνο λουκέτο σε beach bar στον Άλιμο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε beach bar του Αλίμου έπειτα από τα πάρτι «συνωστισμού» με σαμπάνιες και καλλίγραμμες χορεύτριες, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Δήμου. Κάτι το οποίο συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες σε μαγαζί της Μυκόνου.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στο OPEN λέγοντας: «το πάρτι δεν είχε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ».

Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα εφαρμοστεί σήμερα, ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να επιβάλλονται τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό. Ας μην χρειάζονται κηδεμόνες αλλά να τηρούν τα μέτρα».

Το συγκεκριμένο πάρτι, όπως αναφέρθηκε από το κανάλι, διαφημιζόταν εδώ και μία εβδομάδα μέσω των social media.

Στο βίντεο φαίνονται και οι εικόνες από το χθεσινοβραδινό πάρτι συνωστισμού:

«Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία»

Μάλιστα ο δήμαρχος Αλίμου έκανε και την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share