Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

34χρονη Ιωάννα: Αυτή ήταν η σχέση του συντρόφου της 35χρονης με το θύμα

Όλα όσα είπε

11 Ιουνίου 2020 14:10
34χρονη Ιωάννα: Αυτή ήταν η σχέση του συντρόφου της 35χρονης με το θύμα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θέση για τη σχέση του με την 34χρονη Ιωάννα, λίγη ώρα μετά τη μεγάλη αποκάλυψη για την 35χρονη δράστιδα, πήρε ο σύντροφός της, αναφέροντας το ποια ήταν αυτή.

Η 35χρονη είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα.

Ακόμη, είπε ότι η 35χρονης θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της 35χρονης δράστριας

Με αμείωτο ενδιαφέρον, η πλευρά της 34χρονης Ιωάννας παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις πίσω από την προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας από το Παγκράτι που, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, θεωρείται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share