Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

34χρονη Ιωάννα: Απίστευτη αποκάλυψη για την καταγωγή της 35χρονης δράστιδας

Είναι από...

11 Ιουνίου 2020 14:04
34χρονη Ιωάννα: Απίστευτη αποκάλυψη για την καταγωγή της 35χρονης δράστιδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο «φώς» για την 34χρονη Ιωάννα, με την ίδια μάλιστα να έχει την ίδια καταγωγή με την 35χρονη δράστιδα, για την οποία αποκαλύφθηκε ο λόγος, που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Σύμφωνα εξάλλου με το Agrinionews.gr, η προσαχθείσα κατάγεται επίσης από χωριό του δήμου Αμφιλοχίας όπου οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία. Πρόκειται βεβαίως για ένα σοκαριστικό γεγονός στην περίπτωση που η ύποπτη κατηγορηθεί για την αποτρόπαια αυτή πράξη.

34χρονη Ιωάννα: Αυτό είναι το πρόσωπο της 35χρονης προσαχθείσας - Στο σπίτι της η Αστυνομία

Στο σπίτι της 35χρονης προσαχθείσας, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, βρίσκεται η Αστυνομία, προκειμένου να κάνει έρευνες για στοιχεία, που θα «διαφωτίσουν» ακόμη περισσότερο την υπόθεση, ενώ δόθηκε και το πρόσωπό της στη δημοσιότητα.

Η 35χρονη Ελληνίδα, πάντως, μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν η ασφαλιστική όπου δούλευε το θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα, κατοικεί στην Αθήνα, ενώ η τηλεκάρτα και η περούκα έχουν ήδη βρεθεί.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Πηγή: Lawandorder.gr

Και δεύτερη προσαγωγή για την υπόθεση της 34χρονης!

Ραγδαίες εξελίξεις είναι οι εξελίξεις καθώς η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η γυναίκα που θεωρείται ως η βασική ύποπτη δίνει αυτή την ώρα κατάθεση. Αναμένεται η κατάθεση της δεύτερης γυναίκας αργότερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share