Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο ΠΙΚΠΑ Βούλας

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

11 Ιουνίου 2020 10:07
Φωτιά στο ΠΙΚΠΑ Βούλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στα όρια ανάμεσα στον περιφραγμένο χώρο του ΠΙΚΠΑ Βούλας και την παραλία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μέχρι στιγμής δεν απειλεί τις εγκαταστάσεις και καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα.

Στο σημείο έχουν φτάσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής.

Θρίλερ στον Alpha: Πυρκαγιά περικύκλωσε το κτήριο - Ούρλιαζε ο Λάκης Λαζόπουλος

Ένα μοναδικό flashback μοιράστηκε σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Παύλος Σταματόπουλος αφού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που μετράει αρκετά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα μίλησε για τότε που είχε πιάσει φωτιά ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA και φώναζε στους διαδρόμους ο Λάκης Λαζόπουλος να κατέβουν όλοι κάτω.

Η αποκάλυψη του Σταματόπουλου για την φωτιά στον ALPHA... διαβάστε λεπτομέρειες στο Youweekly.gr.

Έβαλε φωτιά στην ανάπηρη σύζυγό του, γιατί δεν πήρε επίδομα για κορωνοϊό

Τα νούμερα της ενδοοικογενειακής βίας, σοκάρουν και πριν την πανδημία του κορωνοϊού και την επιβολή καραντίνας. Αυτές τις μέρες οι καταγγελίες για κακοποίηση γυναικών λόγω παρατεταμένης παραμονής μέσα στο σπίτι είναι εκατοντάδες ανά τον κόσμο. Φαινόμενο που είναι κατακριτέο. Όπως η δολοφονία της Ιταλίδας νοσοκόμας από τον σύντροφό της επειδή την κόλλησε κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια υπόθεση που έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου ο σύζυγος μια γυναίκας που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, την έλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.

Ο άντρας γύρισε μεθυσμένος από το σούπερ μάρκετ και έριξε βενζίνη στη γυναίκα τους αλλά και στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η σύζυγός του. Προσπάθησε να ανάψει τον αναπτήρα, αλλά για καλή της τύχη, ο αναπτήρας δεν άναψε.

Ο δράστης έφυγε από το σπίτι, και το θύμα κάλεσε την αστυνομία όπου έφτασε αμέσως και την έσωσε κυριολεκτικά, πριν επιστρέψει ο άντρας για να αποτελειώσει το έργο του.

Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη, όπως ο ίδιος είπε, ήταν ότι η γυναίκα του δεν μπορούσε να πάρει το έκτακτο επίδομα λόγω ιού, άρα δεν την χρειαζόταν άλλο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share