Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Και δεύτερη προσαγωγή για την υπόθεση της 34χρονης!

Ραγδαίες εξελίξεις

11 Ιουνίου 2020 09:28
Και δεύτερη προσαγωγή για την υπόθεση της 34χρονης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες εξελίξεις είναι οι εξελίξεις καθώς η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η γυναίκα που θεωρείται ως η βασική ύποπτη δίνει αυτή την ώρα κατάθεση. Αναμένεται η κατάθεση της δεύτερης γυναίκας αργότερα.

Αυτή ήταν η διαδρομή της γυναίκας με το βιτριόλι - Νέα στοιχεία για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα (Video)

Στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα βρίσκονται οι Αρχές. Η δράστης είχε επιχειρήσει και την προηγούμενη ημέρα να επιτεθεί στην 34χρονη με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο άφιξης της Ιωάννας στην εργασία της και έφυγε άπρακτη, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έφτασε και τις δύο φορές - την προηγούμενη ημέρα και την ημέρα της επίθεσης -στην Καλλιθέα με το λεωφορείο της γραμμής, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο. Αποβιβάστηκε σε στάση πολύ κοντά στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας που εργάζεται η 34χρονη.

Μπήκε στο κτίριο και περίμενε την Ιωάννα. Μετά την επίθεση κινήθηκε αριστερά από την είσοδο του κτιρίου, διέσχισε τρέχοντας τη λεωφόρο Θησέως, πέρασε το διάζωμα και έφτασε στο ταξί που την περίμενε 500 μέτρα πιο μακριά από την άλλη πλευρά του δρόμου. Αποχώρησε με το ίδιο ταξί το οποίο την πρώτη φορά το είχε καλέσει με τηλεκάρτα.

Σύμφωνα με το MEGA, η οδηγός του ταξί μετέφερε και τις δύο φορές τη γυναίκα με το βιτριόλι κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε νότια περιοχή του Παγκρατίου. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε σπίτι ή αν την παρέλαβε από το σημείο άγνωστος συνεργός της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share