Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

34χρονη βιτριόλι: Προσήχθη γυναίκα για την επίθεση!

Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ.

11 Ιουνίου 2020 09:08
34χρονη βιτριόλι: Προσήχθη γυναίκα για την επίθεση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία προσαγωγή προέβη η Ελληνική Αστυνομία αφού μία γυναίκα βρίσκεται στα χέρια των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη για την υπόθεση γυναίκα η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 35χρονη η οποία δεν έχει ομολογήσει για την επίθεση. Το στοιχείο που φέρεται να την πρόδωσε είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα που προσήχθη προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναμένεται να προσαχθεί μία ακόμα γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 20η Μαΐου, η 34χρονη Ιωάννα έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα. Αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι (θειικό οξύ).

Έκτοτε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διεξήγαγε έρευνες με βάση τις σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας, ενώ κατάθεση έδωσε και το ίδιο το θύμα.

Αυτή ήταν η διαδρομή της γυναίκας με το βιτριόλι - Νέα στοιχεία για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα (Video)

Στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα βρίσκονται οι Αρχές. Η δράστης είχε επιχειρήσει και την προηγούμενη ημέρα να επιτεθεί στην 34χρονη με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο άφιξης της Ιωάννας στην εργασία της και έφυγε άπρακτη, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έφτασε και τις δύο φορές - την προηγούμενη ημέρα και την ημέρα της επίθεσης -στην Καλλιθέα με το λεωφορείο της γραμμής, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο. Αποβιβάστηκε σε στάση πολύ κοντά στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας που εργάζεται η 34χρονη.

Μπήκε στο κτίριο και περίμενε την Ιωάννα. Μετά την επίθεση κινήθηκε αριστερά από την είσοδο του κτιρίου, διέσχισε τρέχοντας τη λεωφόρο Θησέως, πέρασε το διάζωμα και έφτασε στο ταξί που την περίμενε 500 μέτρα πιο μακριά από την άλλη πλευρά του δρόμου. Αποχώρησε με το ίδιο ταξί το οποίο την πρώτη φορά το είχε καλέσει με τηλεκάρτα.

Σύμφωνα με το MEGA, η οδηγός του ταξί μετέφερε και τις δύο φορές τη γυναίκα με το βιτριόλι κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε νότια περιοχή του Παγκρατίου. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε σπίτι ή αν την παρέλαβε από το σημείο άγνωστος συνεργός της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share