Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υπόθεση Μαντλίν: Οι Αρχές γνωρίζουν πώς δολοφονήθηκε η 3χρονη - Ετσι μπήκε στο δωμάτιό της ο 43χρονος παιδόφιλος

Καταιγιστικές εξελίξεις

10 Ιουνίου 2020 11:07
Υπόθεση Μαντλίν: Οι Αρχές γνωρίζουν πώς δολοφονήθηκε η 3χρονη - Ετσι μπήκε στο δωμάτιό της ο 43χρονος παιδόφιλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση εξαφάνισης της 3χρονης Μαντλίν, το 2007, στην Πορτογαλία. Ο 43χρονος Γερμανός, σεσημασμένος παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για την αρπαγή της μικρής από το τουριστικό θέρετρο, όπου παραθέριζε με τους γονείς της.

Μετά από έρευνες των γερμανικών Αρχών, ο Μπρίκνερ ανέβηκε πρώτος στη λίστα των υπόπτων, με τον επικεφαλής της έρευνας να δηλώνει στο Sky News πως θεωρείται δεδομένο ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Το γεγονός πως ο 43χρονος παιδόφιλος δεν συνεργάζεται, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Ο αρχιστυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Julian Reichelt, μιλώντας σε εκπομπή, αποκάλυψε πως η αστυνομία έχει στη διάθεσή της πληροφορίες που, όχι μόνο επιβεβαιώνουν τον θάνατο της Μαντλίν, αλλά και τον τρόπο που το παιδί έχασε την ζωή του.

"Η αστυνομία έχει μια ιδέα για το πως η Μαντλίν ΜακΚάν πέθανε, για την ακρίβεια πώς δολοφονήθηκε. Αυτή τη στιγμή, και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι, δεν έχουν καμία ιδέα που μπορεί να βρίσκεται το πτώμα, μπορεί να είναι κάπου θαμμένο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι μπήκε στο δωμάτιο της Μαντλίν ο Γερμανός παιδόφιλος

Οι Αρχές εντόπισαν τον υπάλληλο του ξενοδοχείου, ο οποίος φέρεται να ειδοποίησε τον 43χρονο παιδόφιλο, πως οι γονείς απουσίαζαν από το δωμάτιο όπου κοιμόταν η Μαντλίν, αφού είχαν πάει να δειπνήσουν.

Σύμφωνα με πορτογαλική εφημερίδα, ο υπάλληλος ενημέρωσε τον Κρίστιαν Μπρίκνερ ότι η οικογένεια της μικρής και οι φίλοι τους έτρωγαν κάθε βράδυ στο ίδιο μπαρ δίπλα στην πισίνα.

Η πορτογαλική αστυνομία αρνήθηκε, ωστόσο να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ενώ λέει ότι μπορεί και κάποιος αθώος ρεσεψιονίστας άθελά του να συνέβαλε στην ενημέρωση του Μπρίκνερ ότι οι γονείς της Μαντλίν είχαν φύγει, αφήνοντας ανοιχτό το διαμέρισμα, ενώ δειπνούσαν με φίλους. Ο 43χρονος είναι γνωστό πως έκανε διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share