Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Tί θα κάνετε απόψε 8/7 στην Aθήνα;

8 Ιουλίου 2011
Tί θα κάνετε απόψε 8/7 στην Aθήνα;

Παρασκευή σήμερα και δείτε τί θα κάνετε στην πόλη...

CINEMA

Φιλενάδες

Η Kristen Wiig πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Annie, μιας παράνυμφης, που μαζί με την καλύτερη φίλη της, Lillian (Maya Rudolph) και μια παρέα από άλλες παράνυμφους (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey και Ellie Kemper), παίρνουν τον δύσκολο δρόμο προς τον γάμο. Η ζωή της Annie είναι χάλια. Όμως, όταν μαθαίνει ότι η καλύτερη φίλη της Lillian, παντρεύεται, θα πρέπει να γίνει η παράνυφός. Αν και τραυματισμένη αισθηματικά, η Annie μπλοφάρει μέσα από ακριβά και περίεργα τελετουργικά. Με την ελπίδα όλα να πάνε καλά, θα αποδείξει στη Lillian και στις παράνυμφους πόσο μακριά μπορείς να πας για κάποιον που αγαπάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και trailer πατήστε εδώ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η Μόνικα παρουσιάζει για πρώτη φορά μέσα στα τρία χρόνια πορείας της στη μουσική μια διαφορετική προσέγγιση στο ήδη πλούσιο και πολυσυλλεκτικό υλικό της, έτσι όπως το γνωρίσαμε μέσα από τα δύο της άλμπουμ "Avatar" και "Exit". Εμπνευσμένη από την ατμοσφαιρική τοποθεσία, η Μόνικα θα περιπλανηθεί σε μια πιο περιπετειώδη και πειραματική διαδρομή των δημιουργημάτων της.

Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ

CLUBBING

Ice Ice baby party στο Micraasia

O νέος mix and match χώρος σας καλωσορίζει στον ισόγειο χώρο του Micraasia με διάθεση για ξέφρενο χορό και δροσερές εκπλήξεις

Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

To Schoolwave festival επιστρέφει με 30 συγροτήματα και δυνατά lives!

Τριάντα μαθητικά συγκροτημάτα και πέντε special καλεσμένοι θα εμφανιστούν στη σκηνή που θα στηθεί στην Πλατεία Νερού, Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, για το 7ο Schoolwave (8-9-10 Ιουλίου), το φεστιβάλ που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Schooligans, φέτος με την χορηγία των Sony Ericsson & Q, και σε συνεργασία με τη Spicy Entertainment.

Για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share