Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Βύρωνα με την εξαφάνιση 14χρονης

Συναγερμός!

9 Ιουνίου 2020 22:39
Θρίλερ στο Βύρωνα με την εξαφάνιση 14χρονης

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουνίου όταν η 14χρονη Αντριάννα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βύρωνα Αττικής, ενώ μόλις δύο 24ωρα πριν ένας άλλο συναγερμός είχε σημάνει στη Φιλοθέη όταν εξαφανίστηκε μια 40χρονη γυναίκα.

Η Αντριάννα Μ. έχει ύψος 1,72 μ., είναι 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Έχει δύο ελιές στο άνω χείλος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και λευκά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονης στο Κερατσίνι

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 31χρονης από το Κερατσίνι, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενεργοποιεί missing alert. Ενώ, ευχάριστα είναι τα νέα για το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα, που είχε εξαφανιστεί, με τη Δήμητρα Μελαχροινάκη να εντοπίζεται καλά στην υγεία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Στις 12/05/2020 και ώρα 02:00 π.μ., εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, η Μαρίνα Στεπανιούκ, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίνας Στεπανιούκ σήμερα, 12/05/2020, απογευματινές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρίνα Στεπανιούκ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με κουκούλα, μπλε παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share