Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Μπουγέλωσε" το Νίκο η Χαρδαλιά η... γνωστή παρουσιάστρια της Θεσσαλονίκης

Τι συνέβη;

9 Ιουνίου 2020 18:22

Επίθεση με νερό δέχτηκε πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς όταν η... γνωστή παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει ένα νέο "σόου" μέσω social media κι αυτή τη φορά επέλεξε για "συμπρωταγωνιστή" της τον κ. Χαρδαλιά. Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τη νεαρή Θεσσαλονικιά αφού λίγο καιρό πριν και μετά το πρώτο της "σόου" στο διαδίκτυο, δέχθηκε ξυλοδαρμό για την προκλητική συμπεριφορά της.

Όπως μεταδίδει το Grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει της αστυνομικές Αρχές, περίπου δύο μήνες πριν, όταν προσπάθησε μαζί με τον γιο της να διασχίσει τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο με τα όργανα της τάξεως και να της επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο και έσκισε επιδεικτικά μπροστά τους.

Αδιανόητο: Η... γνωστή παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη ωρύεται και αρνείται να βάλει αντισηπτικό

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τη γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να... ξαναχτυπά και να ωρύεται σε είσοδο καταστήματος, όπου πήγε να κάνει τα ψώνια της, αρνούμενη να βάλει αντισηπτικό.

Πρόκειται για την ίδια, Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, τη Ρούλα Κουσκούση, που πριν από λίγες ημέρες, είχε εμπλακεί πάλι σε επεισόδιο, καθώς προσπάθησε να διασχίσει με τον γιο της τη Νέα Παραλία, παρά την απαγόρευση. Μάλιστα τότε, της είχαν κόψει πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο η ίδια έσκισε επιδεικτικά.

Το νέο επεισόδιο που έγινε τώρα στο γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, η γυναίκα το τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Στο βίντεο, η ίδια εμφανίζεται να ουρλιάζει στον σεκιούριτι του καταστήματος, που μάταια προσπαθεί να την πείσει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια της. Η γυναίκα δε φοράει ούτε μάσκα, ούτε γάντια και ακούγεται να λέει ότι ο κορωνοϊός είναι «μούφα».

Πελάτες του καταστήματος ακούγονται να της φωνάζουν ότι είναι «απαράδεκτη».

Δείτε το βίντεο από το Protothema.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share