Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκανε το μοιραίο λάθος: Εντόπισαν την μαυροφορεμένη χωρίς μάσκα με το πρόσωπό της σε κοινή θέα (video)

Εξέλιξη βόμβα!

9 Ιουνίου 2020 14:53
Έκανε το μοιραίο λάθος: Εντόπισαν την μαυροφορεμένη χωρίς μάσκα με το πρόσωπό της σε κοινή θέα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας Π., που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι 19 ημέρες πριν στην Καλλιθέα.

Ένα σημαντικότατο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Θεοδόση Πάνου, ο οποίος μιλώντας στο Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, υποστήριξε πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους πλάνο της δράστιδος χωρίς μάσκα!

Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας που την κατέγραψε το βράδυ πριν την επίθεση στην οδό Ακαδημίας να πραγματοποιεί κλήση από καρτοτηλέφωνο. Η εικόνα της είναι καθαρή και παρά το γεγονός πως το πλάνο είναι από ψηλά, είναι από γωνία που «προδίδει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η εικόνα της γυναίκας αυτής παρουσιάζει κοινά χαρακτηριστικά στη σωματοδομή με τα πλάνα από τον τόπο της επίθεσης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Ιωάννα: "Τα κινητά μίλησαν..." - Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τη σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π., την ώρα που έμπαινε στο κτήριο της εργασίας της στην Καλλιθέα.

Ο κλοιός έχει σφίξει για τη σύλληψη της δράστιδος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται ταυτοποίηση της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Για την ώρα πάντως, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση επιμένουν να κρατούν χαμηλούς τόνους λέγοντάς απλά ότι «πάει καλά η έρευνα».

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν καταλήξει στην ταυτότητα της δράστιδος, μέσα από την ανάλυση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μέσω της «σάρωσης» των κινητών τηλεφώνων.

Είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές πηγές εκφράζονται με τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη των ερευνών.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη Ιωάννα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share