Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απόρρητου - Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια (Video)

Όλες οι εξελίξεις

9 Ιουνίου 2020 09:10
Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απόρρητου - Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Bήμα βήμα συνεχίζουν τις έρευνες οι Αρχές για να βρουν τη δράστρια η οποία έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Ένα στοιχείο που αποκάλυψε το Open επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας ότι η δράστης είχε σχεδιάσει πολύ καλά την επίθεση στην 34χρονη. Ενώ, η δράστης είχε επιχειρήσει και την προηγούμενη ημέρα να επιτεθεί στην 34χρονη με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο άφιξης της Ιωάννας στην εργασία της.

Η έρευνα της Ασφάλειας έχει προχωρήσει και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και οι αστυνομικοί έχουν κάποια στοιχεία στα χέρια τους - τα οποία, προς το παρόν, δεν ανακοινώνονται. Εκεί, όμως, όπου επικεντρώνονται οι έρευνες είναι στην τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η δράστις για να καλέσει ταξί προκειμένου να την παραλάβει από το σημείο της επίθεσης.

Αυτό, όπως επισημάνθηκε από αστυνομικές πηγές στην Ευλαμπία Ρέβη, δημοσιογράφο του Open Tv, όλα δείχνουν πως η δράστης ήξερε τι έκανε και είχε οργανώσει πολύ καλά την επίθεσή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, χρησιμοποίησε την ίδια τηλεκάρτα συνολικά τρεις φορές, μόνο για αυτόν τον σκοπό, να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Μάλιστα, πέραν της ημέρας που έγινε η επίθεση, η «μαυροντυμένη γυναίκα» κάλεσε με αυτή την τηλεκάρτα άλλες δύο φορές, επειδή έκανε πρόβες για να ξέρει πώς, τελικά, θα επιτεθεί. Βέβαια, όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Open, η δράστις δεν χρησιμοποίησε μόνο τηλεκάρτα και πως έκανε κάποια λάθη τα οποία η Αστυνομία θα εκμεταλλευθεί, για να φτάσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share