Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Έχουν "κλειδώσει" σε δύο γυναίκες

Μένει η ταυτοποίηση

8 Ιουνίου 2020 18:30
Επίθεση με βιτριόλι: Έχουν

Στενεύει ο κλοιός για την μαυροφορεμένη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, και οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε 2 πλέον άτομα.

Την ημέρα της επίθεσης ένα τρόλεϊ και ένα Ι.Χ. παραλίγο να πατήσουν τη δράστη, ενώ ο οδηγός ταξί κατέθεσε, και η φωνή της έχει καταγραφεί. Όλα αυτά έχουν συμβάλει πολύ στις έρευνες, και έχουν καταλήξει πλέον σε δύο γυναίκες από το κοντινό περιβάλλον της Ιωάννας. Εξετάζονται παράλληλα 10.000 κλήσεις που έγιναν στην περιοχή της επίθεσης.

Η σιλουέτα και η φωνή ταιριάζει με αυτές, και τώρα το δύσκολο κομμάτι είναι η ταυτοποίηση της, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα του προσώπου της από τις κάμερες. Η Ιωάννα μετά από τα δύσκολα χειρουργεία προσπαθεί να θυμηθεί και ρωτάει συνεχώς αν βρήκαν την γυναίκα, που της κατέστρεψε τη ζωή με τον πιο άσχημο τρόπο.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη γυναίκα με το βιτριόλι: Τρόλεϊ και Ι.Χ παραλίγο να πατήσουν την δράστρια

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον τρόπο που διέφυγε από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα η γυναίκα με το βιτριόλι. Η δράστης είχε επιχειρήσει και την προηγούμενη ημέρα να επιτεθεί στην 34χρονη με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο άφιξης της Ιωάννας στην εργασία της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην οδό Θησέως, έδειξαν ότι η δράστης απέφυγε τελευταία στιγμή την παράσυρση από δύο οχήματα.

Παραλίγο να τη χτυπήσουν τρόλεϊ και Ι.Χ

Οδός Θησέως, ώρα 09:29 το πρωί της μοιραίας Τετάρτης. Η δράστις μετά την επίθεση στην Ιωάννα προσπαθεί με γρήγορο βήμα να διασχίσει την οδό Θησέως. Ένα τρόλεϊ παραλίγο να την πατήσει. Το αποφεύγει τελευταία στιγμή. Κοιτά και προχωρά. Ένα άλλο όχημα φρενάρει μπροστά της καθώς λίγο έλειψε να πέσει πάνω του. Είναι σε πανικό και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να φθάσει στο ταξί και να φύγει από το σημείο της επίθεσης.

Προσπαθεί να μπει από την αριστερή πλευρά αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη. Στη συνέχεια πηγαίνει από τη δεξιά πλευρά και επιβιβάζεται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η γυναίκα με το βιτριόλι ήθελε να μπερδέψει τις Αρχές

Η γυναίκα οδηγός ταξί τη μεταφέρει σε γειτονιά του Παγκρατίου. Μέσα στο ταξί δεν ανταλλάσσουν την παραμικρή κουβέντα. Είναι όμως η μοναδική μαρτυρία που έχει καταθέσει και περιγράφει τη γυναίκα με το βιτριόλι.

Οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η δράστις για να θολώσει τα νερά και να μην εντοπιστεί, απέφυγε να πάει στο σημείο της επίθεσης με ταξί. Μία ώρα πριν εκτελέσει το σατανικό σχέδιο της ανεβαίνει σε λεωφορείο στην οδό Ακαδημίας. Αποβιβάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού και μετά πηγαίνει -πιθανότατα περπατώντας- στην Καλλιθέα. Ο στόχος της είναι ένας: Πώς θα καταστρέψει την Ιωάννα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share