Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μέλος των Pyramidos τραγουδάει το "Τίνος είναι η κούπα" και γίνεται viral

Νέα διασκευή

8 Ιουνίου 2020 14:04
Μέλος των Pyramidos τραγουδάει το

Το ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos που διασκευάζει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα, και επιστρέφουν με νέα επιτυχία.

Γνωστές είναι οι διασκευές τους στο «Βρε μελαχρινάκι», «Μαρία με τα κίτρινα», «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και τα «Καγκέλια» και οι ίδιοι έχουν τραγουδήσει και στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Τώρα μέλος του ιαπωνικού συγκροτήματος διασκεύασε το γνωστό κρητικό τραγούδι «Τίνος είναι η κούπα», το οποίο έγινε viral.

Ο Rodehini, μέλος του συγκροτήματος Pyramidos, τραγούδησε το κρητικό τραγούδι που έχει ερμηνευτεί από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Μαρτσάκης και η Μελίνα Ασλανίδου.

Απολαύστε τον:

Οι Ιάπωνες Pyramidos στο Μοναστηράκι! (Video)

Τραγούδησαν α καπέλα και σε ζωντανή σύνδεση «Βρε μελαχρινάκι» και «Τα καγκέλια». Ένα μοναδικό «σόου» έδωσαν οι Ιάπωνες Pyramidos στο Μοναστηράκι το πρωί της Πέμπτης.

Δείτε επίσης: Θα πάθετε πλάκα: Ο απίθανος τρόπος που οι Ιάπωνες κάνουν πολλαπλασιασμό!

Το ιαπωνικό συγκρότημα έχει κάνει μεγάλη επιτυχία διασκευάζοντας ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, όπως «Βρε μελαχρινάκι», «Τα καγκέλια», «Μαρία με τα κίτρινα» κλπ.

Βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή συναυλίες σε ελληνικά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και φάνηκε να καταδιασκεδάζει την παρουσία του εδώ. Πρόσφατα μάλιστα διασκεύασαν και τον «Ικαριώτικο», ενώ στις μεγάλες τους επιτυχίες συγκαταλέγονται η «Μυσιρλού» και το «Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί».

Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του Σκάι «Αταίριαστοι» τραγούδησαν α καπέλα το «Μελαχροινάκι» και τα «Καγκέλια».

Ως μουσική μπάντα συνηθίζουν τις διασκευές μουσικής της Ανατολικής Μεσογείου, με τραγούδια από άλλες χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία.

Οι Ιάπωνες "ξαναχτύπησαν": Αυτή την φορά τραγουδάνε τα Καγκέλια!

Τους θυμάστε τους Ιάπωνες που είχαν «διασκευάσει» το «Μελαχρινάκι»; Η μουσική επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι σύνορα δεν γνωρίζει, για αυτό και τραγούδια που ούτε θα πιστεύαμε ότι μπορούσαν να ακουστούν εκτός των συνόρων της χώρας, γίνονται χιτ και μάλιστα εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Το μουσικό τρίο των Ιαπώνων μουσικών, που απ΄ ό,τι φαίνεται αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα, είπε να ερμηνεύσει ένα ακόμα κομμάτι, αυτή τη φορά πανηγυριώτικο. Τα γνωστά «Καγκέλια». Τόσο το κλαρίνο που «απογειώνει» το κομμάτι, όσο και το χορευτικό τμήμα του τραγουδιού, δίνουν ένα αποτέλεσμα… τουλάχιστον αστείο, αλλά σε κάθε περίπτωση φιλότιμο.

Και εις ανώτερα να τους ευχηθούμε…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share