Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (08/06)

Η αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας

8 Ιουνίου 2020 10:13
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (08/06)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 08/06! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι τα μαγαζιά που είναι κλειστά, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε το βίντεο:

Καιρός σήμερα: Θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς - Αναλυτική πρόγνωση

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να "σκαρφαλώνει" πάνω από τους 30 βαθμούς. Ωστόσο, σε κάποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται αίθριος καιρός με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς σε αρκετές περιοχές. Εξαίρεση στην σημερινή ηλιοφάνεια θα αποτελέσουν κάποιες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας που αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, όπως είχε τονίσει και ο Τάσος Αρνιακός.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share