Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Θρίλερ στην Φιλοθέη - Εξαφανίστηκε η 40χρονη Ελένη Κρητικού

Συναγερμός

7 Ιουνίου 2020 15:21
Θρίλερ στην Φιλοθέη - Εξαφανίστηκε η 40χρονη Ελένη Κρητικού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 40χρονης Ελένης Κρητικού από την περιοχή της Φιλοθέης, αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το Missing Alert Hellas. Ενώ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Τα ίχνη της 40χρονης Ελένης Κρητικού χάθηκαν στις 3 Ιουνίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ελένης Κρητικού σήμερα στις 7/6/2020 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελένη Κρητικού έχει ύψος 1.57 μ., είναι αδύνατη, έχει κόκκινα σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μποτάκια μάρκας Timberland. Έχει τατουάζ στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονης στο Κερατσίνι

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 31χρονης από το Κερατσίνι, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενεργοποιεί missing alert. Ενώ, ευχάριστα είναι τα νέα για το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα, που είχε εξαφανιστεί, με τη Δήμητρα Μελαχροινάκη να εντοπίζεται καλά στην υγεία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Στις 12/05/2020 και ώρα 02:00 π.μ., εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, η Μαρίνα Στεπανιούκ, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίνας Στεπανιούκ σήμερα, 12/05/2020, απογευματινές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρίνα Στεπανιούκ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με κουκούλα, μπλε παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share