Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Η Ιωάννα ζήτησε να αναβληθούν χειρουργεία για να...» - Σοκάρει η αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης

Όλα όσα είπε

7 Ιουνίου 2020 10:05
«Η Ιωάννα ζήτησε να αναβληθούν χειρουργεία για να...» - Σοκάρει η αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, τονίζοντας ότι η Ιωάννα ζήτησε να αναβληθούν χειρουργεία για ένα σημαντικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δελτίο του Star, ο Νίκος Αλεξανδρής επεσήμανε, ότι το αίτημά της είχε σχέση με την πορεία των ερευνών. Η Ιωάννα, λοιπόν, που μπήκε χθες (7/6) για δύο επεμβάσεις είχε ζητήσει τις τελευταίες μέρες να μη γίνουν χειρουργεία, ώστε να είναι διαθέσιμη στην Αστυνομία και να παράσχει βοήθεια, στην προσπάθεια να βρεθεί η δράστιδα.

Ο κύριος Αλεξανδρής δηλώνει πως η πολυπλοκότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης λειτουργεί υπέρ της δράστιδος, ενώ τονίζει πως οι αρχές δεν αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης. Μίλησε επίσης και για την ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης όπου δήλωσε πως η ίδια αγωνιά, αλλά θα ανακουφιστεί πολύ, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το κτίριο της Καλλιθέας - Οι κηλίδες ξεκινούν από το υπόγειο

Αυτοψία στον χώρο, όπου σημειώθηκε η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, έκανε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη.

Οι εικόνες από το υπόγειο του κτιρίου στην Καλλιθέα, στο οποίο στεγάζεται η εταιρεία όπου εργάζεται το θύμα, είναι συγκλονιστικές. Στα σκαλιά που οδηγούν στο υπόγειο, διέκρινε κανείς εύκολα πολλές κηλίδες στο μάρμαρο από το βιτριόλι, το οποίο εκτόξευσε η δράστης στην 34χρονη, Ιωάννα. Παράλληλα, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και συνάδελφος της 34χρονης, η Λουκία Νταούλη, η οποία υποστήριξε πως «κάθε φορά που φθάνω στη δουλειά, δεν κοιτάω προς τα εκεί». «Ήταν παντού τα σημάδια, ήταν στους τοίχους, στα σκαλιά», είπε ακόμη.

Δείτε το βίντεο:

Ανατροπή από τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας: «Δεν την γνώριζε - Ούτε έχει δει φωτογραφίες, ούτε έχει ακούσει κάποιο ηχητικό» (Video)

Θρίλερ δίχως τέλος η σοκαριστική υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με το μυστήριο να μένει άλυτο από τις 20 Μαΐου, όταν και έγινε η επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, στην οδό Θησέως.

Και ενώ όλες οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως η ύποπτη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είναι γνωστή της, ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας ανέφερε το απόγευμα της Παρασκευής στο Live News πως «αν ήταν μια κοπέλα την οποία η Ιωάννα την γνώριζε, θα πήγαινε κατευθείαν το μυαλό της, η Ιωάννα δεν έχει τέτοια εικόνα, δεν πρέπει να την γνώριζε…».

Μάλιστα, αναφορικά με το ηχητικό που έχουν στα χέρια τους οι αρχές όπως και φωτογραφίες που θα έδειχναν στην Ιωάννα, ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε πως «ούτε έχει δει φωτογραφίες, ούτε έχει ακούσει κάποιο ηχητικό». Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας προκειμένου να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί.

«Η Ιωάννα δεν είδε φωτογραφίες ούτε άκουσε τη φωνή της δράστριας γιατί δεν ήταν σε θέση» σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, ο κ. Λύτρας στην ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Επίσης, ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας τόνισε πως θα είναι δύσκολη η αναγνώριση των φωτογραφίων καθώς έχει πληγωθεί σε μεγάλο βαθμό η όραση της: «Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα όπου η έρευνα θα αργήσει».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share