Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Βούλιαξε" η Μύκονος - Το αδιαχώρητο σε παραλίες και beach bars

"Χαμός" σε όλο το νησί

6 Ιουνίου 2020 21:20

Το αδιαχώρητο επικρατεί στη Μύκονο αυτό το τριήμερο μιας και είναι η πρώτη έξοδος από την πόλη μετά την καραντίνα. Μπορεί να παρατηρήθηκε αισθητή μείωση στην έξοδο των εκδρομέων σε σχέση με πέρυσι παρ' όλα αυτά το νησί των ανέμων είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Παρά τις προβλέψεις πως το νησί δεν θα έχει καμία σχέση με άλλες χρονιές και πως η πανδημία θα τους πλήξει διαψεύστηκαν καθώς τόσο οι παραλίες όσο και τα beach bars "βούλιαξαν".

Ενδεικτικά, στο Alemagu στην παραλία της Φτελιάς εκατοντάδες εκδρομείς από την Αθήνα συνωστίζονται για να χορέψουν στους ρυθμούς του Dj Jojo, ενώ χθες το βράδυ στο μπαρ Astra μέσα στη Χώρα γινόταν «πατείς με πατώ σε», όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.

Το μόνο που άλλαξε στο νησί λόγω του κορωνοϊού, είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι των μαγαζιών συνεννοούνται με τους πελάτες στην ελληνική γλώσσα. Πρωτόγνωρο για ένα νησί που επί σειρά ετών φιλοξενούσε επί το πλείστον ξένους εύπορους τουρίστες, με τους Έλληνες να αποτελούν... είδος προς εξαφάνιση, λόγω της ακρίβειας.

Πάντως, όσοι επισκέφτηκαν αυτές τις δυο μέρες εστιατόρια και μπαρ, διαπίστωσαν ότι οι τιμές δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Οι Μυκονιάτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις και ελπίζουν στους τουρίστες της τελευταίας στιγμής από τον Ιούλιο και μετά, για να ρεφάρουν, προκειμένου να μην πάει χαμένη η σεζόν.

Μύκονος: Σάλος για πάρτι με χανούμισσες και στριπτίζ σε εκκλησία - Η... γιορτή που έστησε πασίγνωστη οικογένεια του νησιού

Πάρτι με «χανούμισσες», στριπτίζ σε εκκλησία και συνωστισμό φέρεται να διοργάνωσε γνωστή οικογένεια της Μυκόνου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και μάλιστα μέσα σε εκκλησία στην Άνω Μέρα, το βράδυ της 23ης Μαΐου.

Το πάρτι, με καλεσμένα 250 άτομα, στήθηκε με αφορμή την... Διαβάστε την συνέχεια στο... youweekly.gr

Καλοκαίρι στην Μύκονο: Πόσο θα κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια τον Ιούλιο;

Μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν ξανά τις πτήσεις τους, ενώ εμείς ονειρευόμαστε διακοπές σε νησιά με όμορφες παραλίες.

Η Μύκονος είναι, φυσικά, ένα από αυτά. Το κοσμοπολίτικο νησί μας περιμένει και φέτος να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του, να απολαύσουμε τις πολυσύχναστες παραλίες του και να μυρίσουμε τον κυκλαδίτικο αέρα του… διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share