Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Άνοιξε" η λεωφόρος Ποσειδώνος - Δείτε τη νέα πεζογέφυρα

Κανονικά και πάλι η κυκλοφορία

6 Ιουνίου 2020 18:23

Κανονικά διεξάγεται και πάλι η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος που "έκλεισε" εχθές Παρασκευή για την κατασκευή μιας πεζογέφυρας.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον Δήμο Αλίμου έως τη λεωφόρο Αμφιθέας, είχε διακοπεί από χθες στις 22:00, λόγω τοποθέτησης πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα στις 22:00.

Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου - Μπλόκαρε η κυκλοφορία

Τροχαίο ατύχημα υπήρξε στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, με το δρόμο να κλείνει στα δύο ρεύματα από το ύψος μεγάλου ξενοδοχείου στο Λαγονήσι μέχρι τη Λεωφόρο Καλυβίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δύο ΙΧ αυτοκίνητα έχουν συγκρουστεί και έχουν προκαλέσει το μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας, ενώ σοκαριστικό τροχαίο υπήρξε στην Καλαμάτα, με νεκρό έναν 3χρονο και τον πατέρα του.

Στο σημείο σπεύδει το ανακριτικό της Τροχαίας.

Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτη στη λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ενώ, πριν από λίγο στη Νάουσα παρασύρθηκε 12χρονο με το ποδήλατό του.

Στο τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν φορτηγάκι με νταλίκα. Έπειτα από το τροχαίο, δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ύψος του Δαφνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Νεκρός ο ένας πεζός από το τροχαίο στην Ποσειδώνος! (video)

Ο ένας εκ των δύο ηλικιωμένων πεζών, που χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο στο σοβαρό τροχαίο της Λεωφόρου Ποσειδώνος, δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του!

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το περιστατικό, περίπου στις 8:30 το βράδυ χθες (23/1) στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στο ύψος του «Αβέρωφ», το ζευγάρι των ηλικιωμένων φαίνεται πως επιχείρησε να περάσει το δρόμο, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη του. Την ίδια ώρα, το αυτοκίνητο ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και τους παρέσυρε!

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το παράθυρο του οδηγού, ενώ οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Η γυναίκα παλεύει ακόμη και βρίσκεται στο Ακληπειό Βούλας.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share