Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Εικόνες από την εγκατάσταση της νέας πεζογέφυρας

Δείτε εδώ

6 Ιουνίου 2020 15:50
Λεωφόρος Ποσειδώνος: Εικόνες από την εγκατάσταση της νέας πεζογέφυρας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα έργα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, που έφεραν χθες (5/6) τη γνωστοποίηση της διακοπής κυκλοφορίας σε κομμάτι της, με την κάμερα να δείχνει εικόνες από την εγκατάσταση της νέας πεζογέφυρας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις 12:20 του Σαββάτου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα της Λ. Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, εκτροπές της κυκλοφορίας και εναλλακτικές διαδρομές των οχημάτων που κινούνται στην Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα εξακολουθήσουν χρονικά να ισχύουν μέχρι τις 22:00 του Σαββάτου. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Για να τοποθετηθεί στις τσιμεντένιες βάσεις η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, χρειάστηκαν ειδικοί γερανοί. Η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος έφθασε σε τμήματα με φορτηγά και συναρμολογήθηκε επιτόπου.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί άδραξαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι πρώτες εικόνες από τη νέα πεζογέφυρα είναι πράγματι εντυπωσιακές.

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου - Μπλόκαρε η κυκλοφορία

Τροχαίο ατύχημα υπήρξε στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, με το δρόμο να κλείνει στα δύο ρεύματα από το ύψος μεγάλου ξενοδοχείου στο Λαγονήσι μέχρι τη Λεωφόρο Καλυβίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δύο ΙΧ αυτοκίνητα έχουν συγκρουστεί και έχουν προκαλέσει το μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας, ενώ σοκαριστικό τροχαίο υπήρξε στην Καλαμάτα, με νεκρό έναν 3χρονο και τον πατέρα του.

Στο σημείο σπεύδει το ανακριτικό της Τροχαίας.

Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτη στη λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ενώ, πριν από λίγο στη Νάουσα παρασύρθηκε 12χρονο με το ποδήλατό του.

Στο τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν φορτηγάκι με νταλίκα. Έπειτα από το τροχαίο, δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ύψος του Δαφνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share