Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη-σοκ για τον πρώην σύντροφο της 34χρονης Ιωάννας

«Βόμβα»

6 Ιουνίου 2020 09:54
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη-σοκ για τον πρώην σύντροφο της 34χρονης Ιωάννας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας προκειμένου να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του που είχε με την Αγγελική Νικολούλη. Παράλληλα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστριας.

Αποκάλυψη «βόμβα» για την επίθεση στην Καλλιθέα: Η δράστρια προσπάθησε να επιτεθεί στην 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα (Video)

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, πριν από δύο εβδομάδες στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης, ενώ εκείνη πήγαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να της επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η δράστρια δεν πρόλαβε να επιτεθεί καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της από την ώρα που υπολόγιζε. Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, τελικά είναι γυναίκα η οδηγός του ταξί που περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα

Οι Αρχές που έχουν συλλέξει πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς η μυστηριώδης γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, φέρεται να εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα, φορώντας πάλι μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share