Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατροπή από τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας: «Δεν την γνώριζε - Ούτε έχει δει φωτογραφίες, ούτε έχει ακούσει κάποιο ηχητικό» (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις

6 Ιουνίου 2020 07:48
Ανατροπή από τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας: «Δεν την γνώριζε - Ούτε έχει δει φωτογραφίες, ούτε έχει ακούσει κάποιο ηχητικό» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ δίχως τέλος η σοκαριστική υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με το μυστήριο να μένει άλυτο από τις 20 Μαΐου, όταν και έγινε η επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, στην οδό Θησέως.

Και ενώ όλες οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως η ύποπτη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είναι γνωστή της, ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας ανέφερε το απόγευμα της Παρασκευής στο Live News πως «αν ήταν μια κοπέλα την οποία η Ιωάννα την γνώριζε, θα πήγαινε κατευθείαν το μυαλό της, η Ιωάννα δεν έχει τέτοια εικόνα, δεν πρέπει να την γνώριζε…».

Μάλιστα, αναφορικά με το ηχητικό που έχουν στα χέρια τους οι αρχές όπως και φωτογραφίες που θα έδειχναν στην Ιωάννα, ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε πως «ούτε έχει δει φωτογραφίες, ούτε έχει ακούσει κάποιο ηχητικό». Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας προκειμένου να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί.

«Η Ιωάννα δεν είδε φωτογραφίες ούτε άκουσε τη φωνή της δράστριας γιατί δεν ήταν σε θέση» σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, ο κ. Λύτρας στην ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Επίσης, ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας τόνισε πως θα είναι δύσκολη η αναγνώριση των φωτογραφίων καθώς έχει πληγωθεί σε μεγάλο βαθμό η όραση της: «Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα όπου η έρευνα θα αργήσει».

Αποκάλυψη «βόμβα» για την επίθεση στην Καλλιθέα: Η δράστρια προσπάθησε να επιτεθεί στην 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα (Video)

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, πριν από δύο εβδομάδες στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης, ενώ εκείνη πήγαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να της επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η δράστρια δεν πρόλαβε να επιτεθεί καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της από την ώρα που υπολόγιζε. Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, τελικά είναι γυναίκα η οδηγός του ταξί που περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα

Οι Αρχές που έχουν συλλέξει πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς η μυστηριώδης γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, φέρεται να εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα, φορώντας πάλι μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share