Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Γυναίκα η οδηγός ταξί που μετέφερε τη δράστρια - Αποκαλύψεις για το τηλεφώνημα «κλειδί» (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις

5 Ιουνίου 2020 15:33
Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Γυναίκα η οδηγός ταξί που μετέφερε τη δράστρια - Αποκαλύψεις για το τηλεφώνημα «κλειδί» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η “μαυροντυμένη” γυναίκα, που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας προκειμένου να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί, που την απομάκρυνε από την περιοχή όπου εξαπέλυσε τη φρικτή επίθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το επίμαχο τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και είχε διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που ζήτησε από την εταιρία ραδιοταξί, είναι ο οδηγός να την περιμένει στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, στον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλλιθέα. Πρόκειται για σημείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ασφαλιστική εταιρία όπου εργάζεται η Ιωάννα.

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, τελικά είναι γυναίκα η οδηγός του ταξί που περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα και την μετέφερε στο Παγκράτι. Μάλιστα, η περιγραφή που έδωσε για την γυναίκα, ταιριάζει απόλυτα με αυτή που είχε κάνει η Ιωάννα, αλλά και με το οπτικό υλικό με τη δράστιδα, που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Σημειώνεται πως χθες αστυνομικοί επισκέφτηκαν την 34χρονη στο “Θριάσιο”, όπου νοσηλεύεται, και την έβαλαν να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη φωνή.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share