Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγορευτικό απόπλου σε ιδιωτικά σκάφη

Έσκασε τώρα

5 Ιουνίου 2020 15:06
Απαγορευτικό απόπλου σε ιδιωτικά σκάφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαγορευτικό απόπλου για ιδιωτικά σκάφη κάτω από 24 μέτρα ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Λιμενικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πριν από λίγα λεπτά, έγινε γνωστή η είδηση πως απαγορεύεται σε ιδιωτικά σκάφη να πλεύσουν προς κοντινά νησιά στην Αττική! Ο λόγος; Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ και περιλαμβάνει και ισχυρούς ανέμους!

Επομένως όσοι ετοιμαζόντουσαν να φύγουν με το σκάφος τους για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα πρέπει είτε να... περιμένουν είτε να βρουν άλλο μεταφορικό μέσο.

«Αν θέλετε εκδρομή κάντε την από...» - Πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος

Καιρός σήμερα: Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε την πρόγνωσή του για τον καιρό στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην ΕΡΤ, αναφέροντας τις περιοχές, όπου θα βρέξει τις επόμενες ώρες, ζητώντας μας ιδιαίτερα το Σάββατο (6/6) να προσέξουμε και από Κυριακή (7/6) να κάνουμε σχέδια για κάποια εκδρομή.

Για σήμερα (5/6) οι νοτιάδες θα αρχίσουν να ενισχύονται έως και 8 μποφόρ, με θολούρα στην ατμόσφαιρα να έρχεται από την αφρικανική σκόνη, για την οποία ο ίδιος προειδοποίησε και νωρίτερα, ενώ από την νύχτα προς το ξημέρωμα του Σαββάτου (6/6) θα υπάρξει συννεφιά, που σε ορισμένα μέρη θα αφήσει αρκετές βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 και τα 6 μποφόρ αντίστοιχα, με τον υδράργυρο στη συμπρωτεύουσα να ξεπερνά τους 28 βαθμούς, ενώ στο Λεκανοπέδιο θα φτάσει μέχρι τους 26.

Μετά την πρόσκαιρη αυριανή διαταραχή, όμως, την Κυριακή (7/6) θα αρχίσει να «καθαρίζει» ο ουρανός και τη Δευτέρα (8/6) θα έχουμε φτάσει και τους 32 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share