Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε νεκρός 63χρονος

Θρήνος

5 Ιουνίου 2020 14:07
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε νεκρός 63χρονος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άντρες του Λιμενικού ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο από το απόγευμα της Πέμπτης στη Χαλκιδική. Επίσης, τραγική ήταν η κατάληξη του 54χρονου που αγνοούνταν στον Υμηττό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 63χρονος αναγνωρίστηκε από τους οικείους του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.

Τη σορό του 63χρονου βρήκε σε ακτή ένας πολίτης και ενημέρωσε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Τα ίχνη του άτυχου άντρα αγνοούνταν από χθες το απόγευμα, όταν πήγε για ψάρεμα με μικρό αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, στη Χαλκιδική.

Καθώς ο ίδιος δεν επέστρεψε έως το βράδυ, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στην αστυνομία και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες από αέρος, ξηράς και θαλάσσης με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών Πολυγύρου και Γερακινής.

Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 68χρονος σε τροχαίο - Τράκαρε με το γιο του

Οικογενειακή τραγωδία καταγράφηκε στην άσφαλτο όταν 68χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης - Φέρων, ύστερα από μετωπική σύγκρουση με όχημα το οποίο οδηγούσε ο γιος του. Ωστόσο, μόλις λίγα 24ωρα πριν ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.gr, ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων ΙΧ, ο 68χρόνος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 68χρονος καθώς οδηγούσε ΙΧ τράκαρε με το επαγγελματικό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ο… γιος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας για άγνωστη αιτία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία όπου το πρώτο, μετέφερε την σορό του ανδρός στο ΠΓΝA. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share