Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

14χρονη πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ: Ξέσπασε η μητέρα της: «Μία πλύση στομάχου και ένα ηλεκτροσόκ...» (Video)

Συγκλονίζει

5 Ιουνίου 2020 10:42
14χρονη πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ: Ξέσπασε η μητέρα της: «Μία πλύση στομάχου και ένα ηλεκτροσόκ...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το μοιραίο βράδυ, που η 14χρονη κόρη της άφησε την τελευταία της πνοή, σε ένα πάρτι γενεθλίων, την περασμένη άνοιξη στη Σαντορίνη, περιέγραψε στον ANT1 η μητέρα του κοριτσιού.

Έναν χρόνο μετά, οι τοξικολογικές εξετάσεις ρίχνουν φως στα αίτια του θανάτου: Οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, εξαιτίας δηλητηρίασης από υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού περιγράφει: «Την έπαιρνα εγώ 22:15, χτύπαγε-χτύπαγε, απάντηση καμία. Με τις πολλές που πήρα, το έπιασε η φιλενάδα της και μου λέει “η Κατερίνα είναι στην τουαλέτα”. Ξαναπαίρνω, μου λέει “η Κατερίνα, να σας πω, είναι λίγο μεθυσμένη και την έχουμε ξαπλώσει να συνέλθει. Είναι λίγο χάλια”. Λίγο χάλια και το παιδί δεν κούναγε τίποτα».

Η μητέρα του κοριτσιού εξηγεί πως ο γιατρός της είπε πως αν του είχαν φέρει το παιδί πιο νωρίς, θα του έκαναν «μία πλύση στομάχου και ένα ηλεκτροσόκ και θα ζούσε».

Θρίλερ στην Κρήτη! Ανήλικος πήγε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης, διακομίστηκε ένας ανήλικος ξημερώματα Σαββάτου έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, ενώ 18χρονη εισήχθη με υποψία αλλεργικού σοκ.

Ο 17χρονος που βρισκόταν σε καφετέρια – μπαρ του Ηρακλείου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήπιε αλκοόλ με αποτέλεσμα η ζωή του να βρεθεί σε κίνδυνο, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και αφού υποβλήθηκε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα, εκτός κινδύνου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του καφέ- μπαρ, ο οποίος με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share